REPARERER VANNLEDNINGEN: På bildet kan du se den aktuelle strekningen for arbeidene med vannledningen.

Nyheter Vann og avløp

REPARERER VANNLEDNINGEN: På bildet kan du se den aktuelle strekningen for arbeidene med vannledningen. (Foto: Oppegård kommune)

Utsetter sluttdatoen med en uke

Det pågår arbeider med å reparere vannledningen i forbindelse med vannlekkasje ved Sofiemyr senter. Sluttdatoen for arbeidene har i dag blitt utsatt med en uke, til fredag neste uke.

Oppegård kommune opplyser på sin hjemmeside at det har vært vannlekkasje i i området ved Sofiemyr senter.

Kommunen jobber nå med å reparere vannledningen som går langs Sønsterudveien i ved senter (se bildet). 

Arbeidet gir til tider støy, ifølge kommunen. De nærmeste naboene skal være varslet.

Arbeidstiden er begrenset til mellom klokken 07:00 og 19:00.

Sluttdatoen for arbeidene, som skulle ha vært i morgen (fredag 15. februar), har i dag ettermiddag blitt utsatt med en uke, til fredag 22. februar.

Redusert arbeidstid

Kommunikasjonsrådgiver i Oppegård kommune, Frøydis Osa, forklarer at årsaken til utsettelsen av sluttdatoen er tilpasningene i arbeidstiden i forbindelse med støyende arbeid på stedet.

– Opprinnelig ønsket entreprenøren å jobbe mellom  klokken 07:00 og 23:00. Fordi deler av arbeidsprosessen er støyende, ble arbeidstiden redusert til klokken 07:00–19:00, og bare på hverdager. Det har ført til at de må holde på noe lenger enn først antatt, sier Osa.

Hun legger til at en lastebil med kompressor blir stående ved Rema 1000, og kan være litt i veien.

Les også: Fjerner busslommene i Sønsterudveien

 

Tvillingbyene Kolbotn og Ski

Hvor lenge skal det få være sånn?

"Jeg lurer på om ordfører Hanne Opdan og varaordfører Hans-Martin Enger har sett hvordan Jan Baalsruds plass ser ut i dag, med buskene som er ustelt og nesten fire meter høye", skriver leser Anne Elisabeth Henriksen fra Kolbotn. Les hele saken

Gjersjøelva natur- og kulturpark

Ferdig med restaureringen av ruinene etter Stubljan

Gjersjøelva natur- og kulturpark fikk i 2018 en halv million kroner av Sparebankstiftelsen til restaurering av ruinene etter en nedbrent herregård ved Hvervenbukta. Det har vært et utfordrende arbeid å bygge opp muren på nytt. Frank Westgaard fra Svartskog har gjort et formidabelt arbeid. Sjekk resultatet! Les hele saken

Til toppen