REPARERER VANNLEDNINGEN: På bildet kan du se den aktuelle strekningen for arbeidene med vannledningen.

Nyheter Vann og avløp

REPARERER VANNLEDNINGEN: På bildet kan du se den aktuelle strekningen for arbeidene med vannledningen. (Foto: Oppegård kommune)

Utsetter sluttdatoen med en uke

Det pågår arbeider med å reparere vannledningen i forbindelse med vannlekkasje ved Sofiemyr senter. Sluttdatoen for arbeidene har i dag blitt utsatt med en uke, til fredag neste uke.

Oppegård kommune opplyser på sin hjemmeside at det har vært vannlekkasje i i området ved Sofiemyr senter.

Kommunen jobber nå med å reparere vannledningen som går langs Sønsterudveien i ved senter (se bildet). 

Arbeidet gir til tider støy, ifølge kommunen. De nærmeste naboene skal være varslet.

Arbeidstiden er begrenset til mellom klokken 07:00 og 19:00.

Sluttdatoen for arbeidene, som skulle ha vært i morgen (fredag 15. februar), har i dag ettermiddag blitt utsatt med en uke, til fredag 22. februar.

Redusert arbeidstid

Kommunikasjonsrådgiver i Oppegård kommune, Frøydis Osa, forklarer at årsaken til utsettelsen av sluttdatoen er tilpasningene i arbeidstiden i forbindelse med støyende arbeid på stedet.

– Opprinnelig ønsket entreprenøren å jobbe mellom  klokken 07:00 og 23:00. Fordi deler av arbeidsprosessen er støyende, ble arbeidstiden redusert til klokken 07:00–19:00, og bare på hverdager. Det har ført til at de må holde på noe lenger enn først antatt, sier Osa.

Hun legger til at en lastebil med kompressor blir stående ved Rema 1000, og kan være litt i veien.

Les også: Fjerner busslommene i Sønsterudveien

 

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Dette er helt uakseptabelt!

Kommunen og Storebukta-utbyggeren vil sette opp en port som stenger undergangen i Theodor Hansens vei for ordinær trafikk frem til høsten. Beboere i området er i harnisk. – At utbygger ikke er villig til å betale for nødvendig sikkerhet kan ikke veltes over på oss på denne måten. Nå er det på tide at kommunen stiller seg på beboernes side og stiller ordentlige krav, sier styreleder for Tangen Vel, Jan Willem Kopperud. Les hele saken

Nyheter Digitale læringsmidler på skolen

Beroliger foresatte

– Vi har etablert sikkerhetstiltak for å hindre at personinformasjonen til elevene kommer på avveie, sier IKT-rådgiver i Oppegård, Andreas Christiansen (41). Sjekk også hva Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet mener om saken. Les hele saken

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen