HÅPER MANGE KOMMER: Styret i Oppegård Røde Kors, her representert ved Dag Johnsrud, Even Bergan, Robin Holden og Wenche Haugeng, håper mange tar turen innom den åpne dagen Bildet er tatt i en tidligere anledning.
Nyheter
HÅPER MANGE KOMMER: Styret i Oppegård Røde Kors, her representert ved Dag Johnsrud, Even Bergan, Robin Holden og Wenche Haugeng, håper mange tar turen innom den åpne dagen Bildet er tatt i en tidligere anledning. (Anders Nordheim Dahl)

Røde Kors åpner huset for alle

Røde Kors inviterer deg til åpent hus på årets mørkeste dag.

Torsdag den 21. desember fra klokken 14.00-18.00 åpner Oppegård Røde Kors dørene sine i huset i Holteveien 2 på Kolbotn.

Her har du mulighet for å droppe innom for en kopp kaffe eller gløgg og en uformell prat.

– 21. desember er årets mørkeste dag. For noen er alle dager like mørke. Oppegård Røde Kors ønsker å bruke dagen til å rette oppmerksomhet mot ensomhet. Ensomhet og isolasjon er ikke et bare en utfordring for den enkelte. Det er en utfordring for hele samfunnet. Vi har derfor tidligere utfordret ordføreren i Oppegård på å være med å sette fokus på ensomheten i kommunen. Vi i Røde Kors mener at vi alle kan være med å lyse opp årets mørkeste dag ved å vise oppmerksomhet og omtanke for menneskene rundt oss, forteller Dag Johnsrud i Oppegård Røde Kors.

NB! Saken fortsetter under bildet!

HÅPER MANGE KOMMER: Styret i Oppegård Røde Kors, her representert ved Dag Johnsrud, Even Bergan, Robin Holden og Wenche Haugeng, håper mange tar turen innom den åpne dagen Bildet er tatt i en tidligere anledning.
HÅPER MANGE KOMMER: Styret i Oppegård Røde Kors, her representert ved Dag Johnsrud, Even Bergan, Robin Holden og Wenche Haugeng, håper mange tar turen innom den åpne dagen Bildet er tatt i en tidligere anledning. Bilde: Anders Nordheim Dahl

 

Tilbakemeldinger

Oppegård Røde Kors gjør mye viktig i lokalsamfunnet vårt, og de ønsker publikums hjelp til å bli enda mer oppdatert på hva som foregår der ute og hva slags behov som finnes.

Les også: 20 år med frivillighet

– De som stikker innom vil få en kopp kaffe eller gløgg og litt å bite i. Er det noen som vil vite hvordan vi driver våre lokale aktiviteter informerer vi gjerne om disse. Har noen synspunkter eller forslag til oss setter vi stor pris på tilbakemeldinger, sier han.

Dermed er det bare å møte opp!

Tvillingbyene Kolbotn og Ski

Hvor lenge skal det få være sånn?

"Jeg lurer på om ordfører Hanne Opdan og varaordfører Hans-Martin Enger har sett hvordan Jan Baalsruds plass ser ut i dag, med buskene som er ustelt og nesten fire meter høye", skriver leser Anne Elisabeth Henriksen fra Kolbotn. Les hele saken

Gjersjøelva natur- og kulturpark

Ferdig med restaureringen av ruinene etter Stubljan

Gjersjøelva natur- og kulturpark fikk i 2018 en halv million kroner av Sparebankstiftelsen til restaurering av ruinene etter en nedbrent herregård ved Hvervenbukta. Det har vært et utfordrende arbeid å bygge opp muren på nytt. Frank Westgaard fra Svartskog har gjort et formidabelt arbeid. Sjekk resultatet! Les hele saken

Til toppen