FERDIG: Nartanong K. Lien vil selge Roma. Hun håper dørene kan holdes åpne under andre eiere.
Nyheter
FERDIG: Nartanong K. Lien vil selge Roma. Hun håper dørene kan holdes åpne under andre eiere. (Bilde: Veronica Grude Docker)

Roma til salgs

Har du 150.000 kroner å avse, kan du nå kjøpe din egen brusbutikk!

For ett år siden tok Nartanong K. Lien, sammen med sin søster og svigerbror, over Roma øl- og brusutsalg i Sofiemyrveien. Nå selger de bedriften og håper noen vil ta over så fort som mulig.

Det har vært et tøft år for eierne av Roma. Til tross for at omsetningen siden de tok over den 1. april i fjor, har vært på 1,3 millioner kroner, har de nå bestemt seg for å selge.

– Jeg jobber som hjelpepleier og det blir for mye for meg å ha to jobber, sier Lien.

Les også: Nå kan det bli Kiwi-butikk på Myrvoll

I utgangspunktet var det Liens søster som skulle drive butikken, men på grunn av helseplager har hun ikke hatt muligheter, og Lien måtte steppe inn.

– Jeg skulle bare være en støtte, men på grunn av helsen hennes har det ikke gått helt som forventet, og det er jeg som har jobbet i butikken, sier Lien.

PS! Saken fortsetter under bildet!

ALLE VEIER LEDER TIL ROM(A): Nartanong K. Lien (46) er klar for å gi nøklene videre til noen andre, men holder åpent til bedriften er solgt.
ALLE VEIER LEDER TIL ROM(A): Nartanong K. Lien (46) er klar for å gi nøklene videre til noen andre, men holder åpent til bedriften er solgt. Foto: Veronica Grude Docker

Ikke konkurs

Det er viktig for Lien å presisere at bedriften ikke er konkurs, og at det finnes gode muligheter for den som ønsker å ta over.

Les også: Siste nøste er snart solgt på Kniplingen

– Vi er ikke konkurs, men ønsker at noen som kan jobbe mer med bedriften kan ta over. Man tenger egenkapital, men jeg tror om man driver det i to år, vil man ha penger til å ansette flere, sier Lien, og legger til at de har mange faste kunder.

Søndagsåpent

Lien har også snakket med kommunen og legger til at mulighetene for å åpne dagligvare eller et lunsj-serveringsted også er til stede.

– Oppegård kommune sier man kan bruke det som dagligvare som også kan holde søndagsåpen fordi lokalet ikke er større enn 100 kvadratmeter, sier hun.

Les også: Gule priser igjen på Kolbotn

Og Lien har tro på at det kan lønne seg.

– Man kan for eksempel starte med lunsj. Det er mange som trener i nærheten på søndager og da er ingenting annet åpent, avslutter Lien.

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Dette er helt uakseptabelt!

Kommunen og Storebukta-utbyggeren vil sette opp en port som stenger undergangen i Theodor Hansens vei for ordinær trafikk frem til høsten. Beboere i området er i harnisk. – At utbygger ikke er villig til å betale for nødvendig sikkerhet kan ikke veltes over på oss på denne måten. Nå er det på tide at kommunen stiller seg på beboernes side og stiller ordentlige krav, sier styreleder for Tangen Vel, Jan Willem Kopperud. Les hele saken

Nyheter Digitale læringsmidler på skolen

Beroliger foresatte

– Vi har etablert sikkerhetstiltak for å hindre at personinformasjonen til elevene kommer på avveie, sier IKT-rådgiver i Oppegård, Andreas Christiansen (41). Sjekk også hva Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet mener om saken. Les hele saken

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen