HURRAROP FRA TÅRNET: Isadora (4), Kasper (4), Noah (5), Karl Iilian (5), Milla Andrea (5) er alle strålende fornøyd med ny lekeplass.
Nyheter
HURRAROP FRA TÅRNET: Isadora (4), Kasper (4), Noah (5), Karl Iilian (5), Milla Andrea (5) er alle strålende fornøyd med ny lekeplass. (Bilde: Veronica Grude Docker)

Ruller ut lekeapparater for millioner!

Holberg barnehage har, som førstemann ut, fått nye lekeapparater å svinge seg i. Nå står resten av barnehagene i kommunen for tur.

Etter kommunen rev lekeapparatene i alle barnehagene i Oppegård, begynner nå de nye å komme på plass. Holberg barnehage på Sofiemyr var først ut, og er kjempefornøyde med sin nye lekeplass.

– Det er stor stas. Vi har ventet lenge på denne dagen, sier virksomhetsleder Norunn Juklestad.

PS! Saken fortsetter under bildet!

LEKEN GJENG: Virksomhetsleder i Holberg barnehage, Norunn Juklestad (f.v), ordfører Thomas Sjøvold og prosjektleder i UTE, Anne Hamouni smiler fra øre til øre nå som lekeapparatene er på plass..
LEKEN GJENG: Virksomhetsleder i Holberg barnehage, Norunn Juklestad (f.v), ordfører Thomas Sjøvold og prosjektleder i UTE, Anne Hamouni smiler fra øre til øre nå som lekeapparatene er på plass.. Foto: Veronica Grude Docker

– Mye lek for pengene

Kommunen har bevilget ti millioner kroner til oppgradering av lekeapparatene i kommunens barnehager, og etter mye graving og fjerning av gammel moro, begynner nå utplasseringen av de nye.

– Dette har vært et tett samarbeid mellom Oppgård kommune, Kompan og entreprenøren Steen og Lund, sier prosjektleder i UTE, Anne Hamouni.

Steen & Lund har 14 arbeidere i sving i Holberg barnehage, Tømteveien barnehage og Bråten barnehage, og er ansvarlige for å bygge opp igjen det kommunen river.

Les også: Kommunen svir av ti millioner på nye lekeapparater

Leverandøren Kompan står klare til å levere det nyeste av lekeapparater til forventningsfulle barn.

– Vi er genuint opptatt av å få mest mulig lek for pengene. Det er gode produkter med lang levetid som gjør at vi får «fete» lekeplasser, sier Tarjei Gulberg i Kompan.

PS! Saken fortsetter under bildet!

UTELEK: Isadora Brattberg (4) er veldig glad for å å få leke ute igjen, med nye lekeapparater.Isadora Brattberg (4)
UTELEK: Isadora Brattberg (4) er veldig glad for å å få leke ute igjen, med nye lekeapparater.Isadora Brattberg (4) Foto: Veronica Grude Docker

– Blir ikke svimmel

Også ordfører Thomas Sjøvold tok turen ut for å se på de nye apparatene, og kunne konstatere at han var veldig fornøyd.

– Så lenge barna er fornøyde er vi fornøyde, og man får mye lek for ti millioner smilte Sjøvold.

Les også: Marit (104) er kommunens eldste velger

Og barna var fornøyde. Isadora Brattberg (4) hadde gledet seg veldig, og synes resultatet ble bra.

– Det er fordi vi har fått en tunnel. Også liker jeg «snurrestolen» best, jeg blir ikke svimmel i det hele tatt, stråler fireåringen.

PS! Saken fortsetter under bildet!

EN SKIKKELIG LEK: Ordfører Thomas Sjøvold med virksomhetsleder i Holberg barnehage Norunn Juklestad (f.v) og prosjektleder i UTE, Anne Hamouni
EN SKIKKELIG LEK: Ordfører Thomas Sjøvold med virksomhetsleder i Holberg barnehage Norunn Juklestad (f.v) og prosjektleder i UTE, Anne Hamouni Foto: Veronica Grude Docker

Ferdig til jul

Videre arbeid med de resterene barnehagene er i gang, og kommunen satser på å bli ferdig før utgangen av 2017.

– Alle barnehagene skal være ferdig til jul, med et lite værforbehold, sier Hamouni.

– KJEMPEGØY: Kasper (4) og Isadora (4) synes det er helmaks med den nye «snurrestolen»..
– KJEMPEGØY: Kasper (4) og Isadora (4) synes det er helmaks med den nye «snurrestolen».. Foto: Veronica Grude Docker

 

Til toppen