FEST: I natt var russen samlet ved Gjersjøen, og tre av dem ramlet i vannet ved do-besøk. Bildet er ikke fra denne festen, men fra dåpen som var tidligere i april.
Nyheter
FEST: I natt var russen samlet ved Gjersjøen, og tre av dem ramlet i vannet ved do-besøk. Bildet er ikke fra denne festen, men fra dåpen som var tidligere i april. (Foto: Peder Blümlein)

Russ skulle på do, men falt i vannet

Tre russ ramlet i Gjersjøen i natt.

Ved to-tiden i natt ramlet tre russ i vannet da de skulle på do.

De skal ha falt ned en skrent og havnet i Gjersjøen, opplyser politiet på Twitter. 

GJERSJØEN: Én av dem kom seg opp på egen hånd, de to andre måtte berges. Foto: Oppegård Avis

Den ene klarte å komme seg opp på egen hånd, mens de to andre ble liggende i vannet og måtte berges av nødetater, og redningshelikopteret Sea King var til stede for å fiske dem opp av vannet. 

Les også: Kolbotn Torg evakuert

Det var vanskelige redningsforhold, men til slutt fikk de opp de to i vannet. De skal være skadet i form av skrubbsår. De var nedkjølt etter å ha ligget en god stund i vannet. 

Nyheter Farlige forbikjøringer

Kongeveien minutt for minutt

Bussjåførene fortsetter å bruke bussholdeplassen ved klubbhuset på Sofiemyr som hvileplass. Dette fører til mange farlige forbikjøringer og nestenulykker på stedet. Torsdag 10. januar fulgte Oppegård Avis trafikken i Kongeveien minutt for minutt i snaut tolv timer for å dokumentere situasjonen på stedet. Sjekk videoen i saken! Les hele saken

Til toppen