ÅPNINGSTALEN: Ordfører Hanne Opdan (Ap) holdt åpningstalen for fullsatte tribuner i Stil Arena. (Alle foto: Sigbjørn Vedeld/Oppegård Avis)
FANFARE: Nordre Follo har fått sin egen fanfare.
FULLE TRIBUNER: En rekke av kommunens nesten 5000 ansatte var samlet i Stil Arena.
BALLETT: Dyktige dansere underholdt med ballett.
GOD STEMNING: Det var omlag 2000 fremmøtte i Stil Arena torsdag formiddag.
FYLKESMANNEN: Valgerd Svarstad Haugland er fylkesmann i Viken, og var blant de inviterte gjestene.
GAMLE VENNER: Konferansier Guttorm Andreassen gikk i sin tid på barne- og ungdomsskole sammen med ordfører Hanne Opdan.
VETERANER: Tidligere kommunetopper var invitert til arrangementet torsdag. Blant dem var Sylvi Graham og Jan Petersen, begge tidligere ordførere i Oppegård.
KOPP TIL ALLE: Alle fikk kaffe i ny termokopp.
HJERTELAG: Rådmann Gro Herheim tok personlig imot gjestene ved inngangen og delte ut små, røde hjerter.
LUNSJ: Etter arrangementet i Stil Arena var spesielt inviterte gjester samlet til lunsj i Langhuset. (Foto: Jan Walbeck/Nordre Follo kommune)
LUNSJ: Etter arrangementet i Stil Arena var spesielt inviterte gjester samlet til lunsj i Langhuset. (Foto: Jan Walbeck/Nordre Follo kommune)

Samlet 2000 ansatte til kommune-kickoff

Med trommer og fanfare ble starten på den nye storkommunen markert. Se bildene!

Det var kø ved inngangen til Stil Arena på Langhus. Klokken 12 hadde Nordre Follo kommune invitert ansatte til å formelt sparke i gang den nye storkommunen. Til stede var også tidligere ordførere, rådmenn og andre gjester. 

Rådmann Gro Herheim sto personlig ved inngangsdøren for å ta i mot gjestene og dele ut røde hjerter. Før inngangen til den store hallen fikk alle med seg wienerbrød og kaffe i kledelige termokrus fra Nordre Follo. 

Inne i hallen startet det hele med trommesolo og spesialskrevet fanfare, før elever fra kulturskolen underholdt med både dans og musikk.

Ordører Hanne Opdan hadde æren av å holde åpningstalen. 

– Vårt mål er at Nordre Follo skal være Norges beste oppvekstkommune, et godt sted å leve, ikke bare bo. Hver dag, uansett vær, lys eller mørk årstid kommer over 8300 barn til grunnskolen og 3400 barn til barnehagen. Det er et stort ansvar kommunen har. Vi tar vare på det viktigste i livet til mange av innbyggerne våre, sa Opdan. 

Øverst i saken kan du se en liten bildekarusell fra kommuneåpningen. 

Til toppen