30 MODELLER: Brødrene Johansen satser på sekker i ulike størrelser og modeller, og er klare til å ta imot kunder i sitt nye showrom i Håndtverkerhuset på Sofiemyr. Håpet er at mange lokale skal prøve, kikke og velge deres sekker foran andre merker.
Nyheter
30 MODELLER: Brødrene Johansen satser på sekker i ulike størrelser og modeller, og er klare til å ta imot kunder i sitt nye showrom i Håndtverkerhuset på Sofiemyr. Håpet er at mange lokale skal prøve, kikke og velge deres sekker foran andre merker. (Bilde: Yana Stubberudlien)

Satser på sekker

Brødrene Trond og Thomas Johansen har startet Skolesekk1, en nettbutikk som satser på skole-sekker og alt annet som hører med.

Det er kort tid igjen til skolestart, og det er mange som skal handle nye skolesekker til sine små. Nå har de store og tradisjonelle merkene fått en konkurrent, og den holder til i Håndtverkerhuset på Sofiemyr.

1. juni lanserte brødrene Trond og Thomas Johansen butikken Skolesekk1, og de er klare til å ta et jafs fra markedet og fra de etablerte konkurrentene. 

– Det norske markedet for skolesekker er meget begrenset. Vi vet at det er et tøft marked, men vi ønsker å gi et godt alternativ til folket, sier brødrene Johansen.

STORT UTVALG: Det er mye å velge i av både farger og design.
STORT UTVALG: Det er mye å velge i av både farger og design. Foto: Yana Stubberudlien

Stort utvalg

De to brødrene satser bredt, og i butikken finner du alt fra de minste skolesekkene tilpasset barnehagebarna til de som passer for ungdomsskoleelevene, i tillegg til pennaler, matbokser, drikkeflasker, tegne- og skrivesaker og alt annet skolesekkene kan fylles med.

Men det er ikke merkene som er velkjent i Norge de to brødrene skal satse på.

– Jeg har tre barn på skolen og har lagt merke til at nesten alle barna har like sekker, fra enten Beckmann eller Troll. Det er litt kjedelig og noe vi vil gjøre noe med, sier Thomas Johansen (44).

NYE LOKALER: Thomas og Trond Johansen leier et lokale på 80 kvadratmeter i Håndverkshuset i Sofiemyrveien 6D.
NYE LOKALER: Thomas og Trond Johansen leier et lokale på 80 kvadratmeter i Håndverkshuset i Sofiemyrveien 6D. Foto: Yana Stubberudlien

Introduserer nytt merke

Vinteren 2016 dro brødrene Johansen på en stor messe i Frankfurt for å se på skolesekkene og møte forhandlere.

– Vi plukket ut noen merker som vi likte godt, blant annet et nytt merke som er utviklet i samarbeid med det polytekniske universitetet i Hong Kong, sier Trond.

Ifølge ham finnes det ingen andre forhandlere som selger slike sekker i Skandinavia. Han sier de passer hovedsakelig for elever fra første til femte klasse, og er av god kvalitet.

– Varene blir sendt til kundene samme dag de har blitt bestilt. Det er også mulig å betale med Vipps, sier brødrene.

FARGERIKT: SHOWROM: Det er også mulig å se på sekkene i et showrom i Håndverkshuset.
FARGERIKT: SHOWROM: Det er også mulig å se på sekkene i et showrom i Håndverkshuset. Foto: Yana Stubberudlien

 

 

Nyheter Oljeutslipp til Tussetjern

Avdekket nye typer olje i Tussetjern – Fraråder fortsatt bading

Det er fortsatt olje i Tussetjern og det er synlig oljefilm på vannet ved strandsoner etter lekkasje av hydraulikkolje for over en måned siden. Forrige uke ble det også avdekket nye typer olje som tyder på oljeforurensning fra vakuumpumper og kompost. Les hele saken

Til toppen