(Bilde: Oppegård Avis)
TAR BEINA FATT: Rektor Kristin Hovde Høidal og ordfører Thomas Sjøvold gjorde som elevene og tok beina fatt fra bussholdeplassen ved NAV. (Bilde: Oppegård Avis)
(Bilde: Oppegård Avis)
(Bilde: Oppegård Avis)
(Bilde: Oppegård Avis)
(Bilde: Oppegård Avis)
KASSELAGER: Dette er bare en fjerdel av alle kassen som ble brukt til flyttingen fra Kolbotn til Solkollen. (Bilde: Oppegård Avis)
(Bilde: Oppegård Avis)
(Bilde: Oppegård Avis)
(Bilde: Oppegård Avis)
(Bilde: Oppegård Avis)
VISER VEI: Hjertepatruljen har laget en rekke hjerter på skolevei for å vise fra Kolbotn sentrum og til den midlertidige skolen. (Bilde: Oppegård Avis)

Se bildene fra åpningen av skolen i Solkollen

Både ordfører, rådmann og kommunalsjefer tok beina fatt sammen med barna da midlertidig skole i Solkollen ble åpnet mandag. Her er bildene.

Spente barn og voksne startet uka med taler og festivitas da skolen i Solkollen offisielt ble åpnet mandag morgen. Både rektor Kristin Hovde Høidal og ordfører Thomas Sjøvold (H) holdt tale foran inngangen mens barna sto på geledd. 

Størst jubel fikk derimot rektor da hun mot slutten av seansen avslørte at denne dagen skulle feires med is!

Øverst i saken kan du se bildene fra åpningen i Solkollen.

Den nye Kolbotn skole skal etter planen være klar i mai 2021. 

Nyheter Politiets nasjonale beredskapssenter

Mangler penger til døgnbemanning

Til tross for at det nye beredskapssenteret er bygget innenfor gitte tids- og kostnadsrammer, vil det ikke klare å levere på innholdet som er nødvendig for å sikre den lovede terrorberedskapen 24 timer i døgnet. Les hele saken

Nyheter Tvillingbyene Ski og Kolbotn

– Nordre Follo skal være like bra enten du bor i nord eller syd, øst eller vest

For en uke siden skrev Anne Elisabeth Henriksen (66) fra Kolbotn et innlegg om gjengrodd Kolbotn torg og velstelt Ski torg, og ba ordføreren og varaordføreren om å svare på innlegget. Her kan du lese svaret. Les hele saken

Til toppen