BRANNTÅRN I SOLNEDGANG: Eller er det soloppgang? Dugnadsgjengen på Grønliåsen har stått på sent og tidlig de siste ukene.
Nyheter
BRANNTÅRN I SOLNEDGANG: Eller er det soloppgang? Dugnadsgjengen på Grønliåsen har stått på sent og tidlig de siste ukene. (Foto: Lene Kronlund)

Se bildene fra byggingen av nytt branntårn

Med ildsjeler og stor dugnadsinnsats går byggingen på Grønliåsen så det suser.

Med Per Haukeland i spissen nærmer byggingen av det nye branntårnet på Grønliåsen seg slutten. 

–  I det tempoet her så er det mulig åpningen av tårnet blir fremskyndet noen uker, sier Per Haukeland.

Mens dugnadsgjengen jobber på, er det flere som bidrar med et matbit. På branntårnets Facebook-side kan vi lese at det er servert både gryterett og pizzasnurrer. De sistevnte ble laget av Lene Kronlund, som også har sendt oss de fine bildene fra Grønliåsen.

Per Haukeland sier til Oppegård Avis at åpningen av det nye branntårnet allerede er under planlegging.

– Vi har ikke eksakt dato ennå, men jeg kan love at vi skal lage en skikkelig markering når tårnet står ferdig. Jeg må også takke alle som engasjerer seg og bidrar, både med smått og stort, sier Per Haukeland.

Under kan du se billdeserien vi har fått tilsendt fra leser Lene Kronlund. 

BRANNTÅRN I SOLNEDGANG: Eller er det soloppgang? Dugnadsgjengen på Grønliåsen har stått på sent og tidlig de siste ukene. (Foto: Lene Kronlund)
(Foto: Lene Kronlund)

Debatt Vann og avløp

Vann til besvær

"Vi ber ordfører Thomas Sjøvold om å opplyse innbyggerne om hvor mye det vil koste å oppgradere VA-nettet i Oppegård til det samme nivået som i Ski? Han kan gjøre det enkelt ved å omregne det til antall svømmehaller", skriver Gunnar Sveen fra Kolbotn på vegne av bevegelsen OppegårdsVenner. Les hele saken

Nyheter Algeoppblomstring i Gjersjøen

Skal sjekke om drikkevannet vårt er trygt

Endelig svar på om det er cyanobakterier i Gjersjøen og hvilken type cyanobakterier det er vil først foreligge i midten av uken. "Ved tydelig vannblomst eller påviste algetoksiner må det nedlegges forbud mot bruk av vannet som drikkevann, til matlaging og til bading", ifølge Folkehelseinstituttet. Les hele saken

Til toppen