Selfie-Erna besøkte Oppegård

Statsministeren var ikke vond å be da de ansatte på sykehjemmet ba om bilde.

Fredag formiddag var det klart for storfint besøk da statsminister Erna Solberg kom til Greverud sykehjem. 

Greverud sykehjem var valgt fordi de har jobbet lenge med kompetanse hos de ansatte, systematisk arbeid om pasientsikkerhet og god arbeidskultur.  

Statsministeren snakket med både ansatte og brukere ved sykehjemmet. Det løste godt opp i stemningen da de ansatte ved sykehjemmet ba statsministeren om en selfie. 

PS! Saken fortsetter under bildet!

SELFIE: De ansatte ved Greverud sykehjem hadde god grunn til å smile sammen med statsministeren. Foto: Privat

– Selvsagt, det er veldig hyggelig, svarte statsministeren og ble med på bilde, før hun etterpå tok en rask med prat med Oppegård Avis. 

– Jeg er imponert over hva de har fått til her i kommunen, men vi har alltid noe å strekke oss etter. Alle har noe å strekke seg etter på mat, aktiviteter og gjennomføring, sier Erna Solberg. 

– Er Oppegård et "ustillingsvindu" for Høyre? 

– Høyre har hatt ordføreren her lenge og det betyr at mye av det som skjer her er tegn på hva Høyre-politikk er. 

Oppegård Avis kommer tilbake med mer fra statsministerens besøk. 

Debatt Utbygging på Myrvoll

Antropocen på Myrvoll

"Utbyggingen på Myrvoll får stå som et skrekkens eksempel, der store områder med natur er utradert rundt det som skulle og burde være en utbygging konsentrert på den gamle Trelasttomten, men som til de grader este ut over sine bredder og medførte masseødeleggelse", skriver leder for Naturvernforbundet i Oppegård, Mariella Nora Isabella Filberg Memo, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen