DREAM-TEAM: Maria Suarez (19) fra Kolbotn og Andreas Gøbel (20) fra Oslo, tok seieren i Norgescup for kokk-og servitørlærlinger i Stavanger, lørdag 25. februar.
Nyheter
DREAM-TEAM: Maria Suarez (19) fra Kolbotn og Andreas Gøbel (20) fra Oslo, tok seieren i Norgescup for kokk-og servitørlærlinger i Stavanger, lørdag 25. februar. (Bilde: Pressefoto)

Servitørvinner fra Kolbotn

Lørdag 25. februar ble årets Norgescup for kokk- og servitørlærlinger avholdt i Stavanger. Kolbotn-jenta Maria Suarez (19) gikk helt til topps.

Servitørlærlingen Maria Suarez (19) fra Kolbotn har all grunn til å smile etter helgens Norgescup for kokk- og servitørlærlinger. Hele 22 servitørlærlinger fra hele Norge deltok i konkurransen, men Suarez tok innersvingen på de alle sammen, sammen med makkeren sin, Andreas Gøbel (20) fra Oslo. 

Les også: Bent Åge forlater Tårnhuset

– Det er helt sykt. Det har ikke gått opp for meg ennå, men jeg er veldig glad, sier Suarez som er servitørlærling ved den anerkjente Michelin-restauranten, Statholdergaarden.  

PS. Saken fortsetter under bildet!

HELT SYKT: Kolbotn-jenta er veldig glad for å ha vunnet, selv om det nok tar litt tid før det synker inn.
HELT SYKT: Kolbotn-jenta er veldig glad for å ha vunnet, selv om det nok tar litt tid før det synker inn. Foto: Pressefoto

– Sterk prestasjon

Den prestisjefylte konkurransen gikk av stabelen for 30. gang i år, og hadde totalt 64 deltakere. Norgesmesterskapet ble arrangert av Kokkenes Mesterlaug Rogaland for Norges Kokkemesteres Landsforening (NKL). NHO Reiseliv er samarbeidspartner i konkurransen.

– Å vinne Norgescup er en sterk prestasjon. De varmeste gratulasjoner til vinnerne, sier NHO Reiseliv-direktør Kristin Krohn Devold. 

Les også: Ruller ut grillmat fra Hellas!

Nå er neste stopp Helsinki for Kolbotn-jenta. Her arrangeres Nordisk mesterskap for kokk- og servitørlærlinger 21. og 22. april. 

Oppegård Avis ønsker lykke til i Helsinki!

Nyheter Rådhuskvartalet

Dette mener politikerne om salget av rådhuskvartalet

Oppegård Avis har spurt lokalpolitikerne om rådhuskvartalet bør selges, ikke selges eller selges delvis, og hvilke formål rådhuset og rådhusparken kan brukes til hvis de forblir i kommunal eie. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Til toppen