SISTE OPPROP: Foran på bildet kan du se initiativtakerne til aksjonsgruppen "Ny Sofiemyr skole nå".

Nyheter Sofiemyr skole

SISTE OPPROP: Foran på bildet kan du se initiativtakerne til aksjonsgruppen "Ny Sofiemyr skole nå". (Foto: Yana Stubberudlien)

Siste opprop for ny Sofiemyr skole

I kveld hadde aksjonsgruppen "Ny Sofiemyr skole nå" det siste oppropet for den nye barneskolen på Sofiemyr. Se videoen fra arrangementet her!

Aksjonsgruppen "Ny Sofiemyr skole nå", som har 657 medlemmer, har siden januar 2020 kjempet for en ny barneskole på Sofiemyr.

Flertallet av politikerne i Nordre Follo har nå sagt ja til forslaget om å etappevis bygge en ny, permanent skole på den samme skoletomten.

Les også: Gir 100 millioner til Sofiemyr skole

Tirsdag kveld, dagen før kommunestyret fatter et endelig vedtak i saken, hadde aksjonsgruppen det siste oppropet for den nye barneskolen på Sofiemyr.

Lokalpolitikerne Ola Øygard (Pp), Camilla Hille (V), Paal Sjøvall (Sp) og Hilde Widerberg (Sp) møtte også opp.

Se videoen fra arrangementet her:

SE VIDEOEN HER: Aksjonsgruppen "Ny Sofiemyr skole nå", som har 657 medlemmer, har siden januar 2020 kjempet for en ny barneskole på Sofiemyr. Flertallet av politikerne i Nordre Follo har nå sagt ja til forslaget om å etappevis bygge en ny, permanent skole på den samme skoletomten. Tirsdag 16. juni, dagen før kommunestyret fatter et endelig vedtak i saken, hadde aksjonsgruppen det siste oppropet for den nye barneskolen på Sofiemyr.

Nyheter Oljeutslipp til Tussetjern

Kystverkets beregning av oljeutslipp: 350 liter

Kystverket krever at Langhus-firmaet som er ansvarlig for oljeutslipp til Tussetjern må gjøre rede for tiltak innen 9. juli. Det tas nå utgangspunkt i utslipp av 350 liter olje, som er mye større enn det kommunens antydninger viste. Les hele saken

Til toppen