SISTE OPPROP: Foran på bildet kan du se initiativtakerne til aksjonsgruppen "Ny Sofiemyr skole nå".

Nyheter Sofiemyr skole

SISTE OPPROP: Foran på bildet kan du se initiativtakerne til aksjonsgruppen "Ny Sofiemyr skole nå". (Foto: Yana Stubberudlien)

Siste opprop for ny Sofiemyr skole

I kveld hadde aksjonsgruppen "Ny Sofiemyr skole nå" det siste oppropet for den nye barneskolen på Sofiemyr. Se videoen fra arrangementet her!

Aksjonsgruppen "Ny Sofiemyr skole nå", som har 657 medlemmer, har siden januar 2020 kjempet for en ny barneskole på Sofiemyr.

Flertallet av politikerne i Nordre Follo har nå sagt ja til forslaget om å etappevis bygge en ny, permanent skole på den samme skoletomten.

Les også: Gir 100 millioner til Sofiemyr skole

Tirsdag kveld, dagen før kommunestyret fatter et endelig vedtak i saken, hadde aksjonsgruppen det siste oppropet for den nye barneskolen på Sofiemyr.

Lokalpolitikerne Ola Øygard (Pp), Camilla Hille (V), Paal Sjøvall (Sp) og Hilde Widerberg (Sp) møtte også opp.

Se videoen fra arrangementet her:

SE VIDEOEN HER: Aksjonsgruppen "Ny Sofiemyr skole nå", som har 657 medlemmer, har siden januar 2020 kjempet for en ny barneskole på Sofiemyr. Flertallet av politikerne i Nordre Follo har nå sagt ja til forslaget om å etappevis bygge en ny, permanent skole på den samme skoletomten. Tirsdag 16. juni, dagen før kommunestyret fatter et endelig vedtak i saken, hadde aksjonsgruppen det siste oppropet for den nye barneskolen på Sofiemyr.

Nyheter Politiets Nasjonale Beredskapssenter

Fraskriver seg ansvaret for nabovarsling

Ifølge prosjektsjef for Politiets Nasjonale Beredskapssenter (PNB), Paul Torgersen, er det ingen krav til forhåndsvarsling av støyende aktivitet fra byggeplassen på Taraldrud. Kommunen er ikke interessert i dette heller. – Støytesting og eventuell varsling av naboer er beredskapssenterets ansvar, sier fagsjef Kjersti Gram Andersen i Nordre Follo kommune. Les hele saken

Nyheter Idrettslaget og politiet advarer

Eldre mann blottet seg og onanerte ved klubbhuset på Sofiemyr

Mandag fikk politiet meldinger om flere tilfeller av blotting i Follo. Den første hendelsen skjedde på Sofiemyr klokken 17:00 da en eldre mann blottet seg og onanerte for en ung kvinne og en yngre jente like ved klubbhuset. Les hele saken

Til toppen