ORDFØRERKANDIDAT: Thomas Sjøvold kan bli Nordre Follos ordfører.
Nyheter
ORDFØRERKANDIDAT: Thomas Sjøvold kan bli Nordre Follos ordfører. ( Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)

Sjøvold er Follo Høyres ordførerkandidat

Det første slaget om hvem som blir kan bli ordfører i den nye kommunen, "vant" Oppegård.  Thomas Sjøvold innstilles som Nordre Follo Høyres ordførerkandidat.

I en pressemelding informerer Nordre Follo Høyre om de innstiller Oppegård-ordfører,Thomas Sjøvold, som partiets ordførerkandidat ved kommunevalget i 2019. 

Les også: Hvilken vei?

Anne Kristine Linnestad fra Ski innstilles som varaordførerkandidat. Linnestad var ordfører i Ski kommune i forrige periode, og er i dag Høyres gruppeleder. 

Velges 6. juni

– Vi er nå inne i en prosess der vi spør Høyres sittende medlemmer og varamedlemmer i kommunestyrene i Oppegård og Ski om de stiller opp for en ny periode, denne gangen for den nye kommunen, sier Kjell G. Pettersen, leder for nominasjonskomiteen. 

LEDER: Kjell G. Pettersen er leder for Nordre Follo Høyres nominasjonskomité. Foto: Oppegård Avis

Les også:Totalforbud mot bål

Nominasjonsmøtet der ordførerkandidat og varaordførerkandidat skal velges holdes 6. juni, mens resten av Nordre Follo Høyres kommunevalgliste skal velges på nominasjonsmøtet 22. november. 

– Nominasjonskomiteen skal også på andre måter hente inn forslag slik at vi har et bredest mulig grunnlag når den endelige listen skal settes opp. Jeg er glad for at vi allerede nå er klare med vår innstilling til våre to fremste kandidater til det kommende kommunevalget, sier Pettersen. 

Han legger til at det er en enstemmig komité som legger frem innstillingen. 

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Kjører anleggsvannet fra Storebukta til Vestby

Etter krav fra Fylkesmannen ble det langvarige utslippet fra Storebukta-prosjektet til Kolbotnvannet stoppet onsdag forrige uke. Utbyggeren kjører nå anleggsvannet fra Storebukta til en lanbrukseiendom i Vestby hvor vannet oppbevares i en tett tank. Les hele saken

Nyheter Prisøkning fra 27. januar

Ruter øker billettprisene

Førstkommende søndag kommer den årlige prisendringen fra Ruter som innebærer en prisøkning på de fleste billettyper. Samtidig endres aldersgrensene for barn og ungdom slik at barn under seks år reiser gratis og ungdom betaler barnebillett frem til fylte 18 år. Les hele saken

Til toppen