MOBILT TILBUD: Nå kan frisøren komme hjem til deg! Rashid Alswedan, eier av Nordre Follo frisør, har startet med hjemmeklipp.
Nyheter
MOBILT TILBUD: Nå kan frisøren komme hjem til deg! Rashid Alswedan, eier av Nordre Follo frisør, har startet med hjemmeklipp. (Foto: Veronica Grude Docker)

Skal frisere Nordre Follo

For to år siden åpnet Rashid Alswedan Oppegård frisør. Nå bytter han navn til Nordre Follo frisør og utvider tilbudet med ny salong i Ski og tilbud om hjemmeklipp.

Syreren Rashid Alswedan kom til Norge som flyktning for fem år siden. For to år siden åpnet han Oppegård frisør, med en drøm å utvide med flere salonger. Nå har drømmen blitt virkelighet. Den driftige frisøren åpner salong nummer to i Nordbyveien i Ski i slutten av august. I forbindelse med utvidelsen har Alswedan også bestemt seg for å bytte navn til Nordre Follo frisør.

ARBEIDSGLEDE: Både eier Rashid Alswedan, og frisør Villia Stamouli, trives i salongen på Oppegårdsenteret. Foto: Veronica Grude Docker

– Siden kommunene slår seg sammen tenkte jeg at jeg skulle bli den første Nordre Follo-frisøren, smiler Alswedan.

Hårete mål

Alswedan har hele veien hatt et mål om å åpne flere salonger. Han har heller ikke tenkt å gi seg med to.

– Jeg vil ikke stoppe nå, og håper jeg kan åpne en tredje salong, kanskje neste år, sier frisøren.

Det var også litt av grunnen til at han valgte å bytte navn. Nå er planen å kapre kunder og frisere hele Nordre Follo, ikke bare Oppegård.

– Nå har jeg bevist at jeg jeg får til det jeg har satt meg som mål, og kommer til å fortsette å utvikle meg og jobbe hardt for å åpne flere salonger.

Hjemmeklipp

I tillegg til ny salong, har Alswedan utvidet tilbudet med hjemmeklipp-tjeneste. I første omgang er tilbudet for herreklipp og barneklipp, men også her ønsker han å utvide etter hvert.

Nordre Follo frisør

  • Tidligere Oppegård frisør.
  •  Holder til på Oppegårdsenteret.
  •  Åpner ny salong i Nordbyveien 16, Ski.
  •  Tilbyr også klipp og frisering av skjegg.
  •  Har startet opp hjemmeklipp for barn og herrer.

– Det er mange eldre som ikke kommer seg til frisøren, og barnefamilier som har dårlig tid. Jeg tenkte derfor at det er en god idé å starte med hjemmeklipp, hvor jeg kommer hjem til kunden, sier Alswedan.

Han håper også etter hvert at han kan få til avtaler med sykehjem og lignende, som kan trenge en frisør som kan flytte seg dit kunden er.

 

Barbershop

Det er ikke bare håret som kan få seg en stuss hos Alswedan. Både i salongen på Oppegård-senteret og i den nye salongen i Ski, tilbys klipp og frisering av skjegg. Noe som har vist seg å være populært.

– Mange vet ikke at det er en barbershop i Oppegård, og reiser til Oslo. Vi håper flere vil komme hit og ordne skjegget også, avslutter den glade syreren.

Demokrati og medvirkning i Nordre Follo

Snakk med ordføreren

Har du noe du gjerne skulle ha snakket med ordføreren om? Benytt sjansen når ordfører Hanne Opdan er på besøk i biblioteket på Kolbotn lørdag 1. februar. Eventuelt kan du be ordføreren om taletid i kommunestyret, men husk at offentlig spørretid må meldes inn skriftlig fire arbeidsdager før møtedagen. Les hele saken

Nyheter Sofiemyr skole

Skal lete mer etter fuktskader

– Det pågår kontinuerlig tiltak for å håndtere avvikene på Sofiemyr skole, men siden det ikke er klare indikasjoner for hvor problemene ligger, må vi gjøre utvidede bygningstekniske undersøkelser som å åpne opp bygningsmassen i de aktuelle områdene for å lete etter mulige kilder til muggsopp, sier virksomhetsleder for byggdrift i Nordre Follo, Hogne Haug. Les hele saken

Nyheter Prosjektet "Sommerjobb til ungdom i Nordre Follo"

Vil skaffe sommerjobb til ungdom

– Vi ser for oss at mellom 100 og 150 ungdommer i Nordre Follo trenger og ønsker seg sommerjobb i år og i årene fremover. Uten aktiv bidrag fra næringslivet i Nordre Follo krever det et årlig kommunalt budsjett på mellom 3 og 4 millioner kroner, sier nestleder i Oppegård Røde Kors, Bernd Gutbier (66) fra Kolbotn. Les hele saken

Til toppen