SPORT: Slapp jubelen løs
Sport

Slapp jubelen løs

Kolbotns J01-lag gjorde det stort under årets OBOS-cup, og kunne sette punktum for en super sesong.

Det var en gjeng revansjelystne og motiverte jenter som tok avspark i lørdagens Obos-finale i jenter 16-klasssen mot Grei. Det sure fjorårstapet mot Lyn etter straffeskonk. skulle hevnes. Dessuten kunne jentene sikre et ekte hattrick for mange yngre jentetalenter i Kolbotn - hvis også de tok med seg sølvtøy tilbake til klubbhuset denne kvelden. I år skulle pokalen hjem til Sofiemyr!

Les også: Seier i sesongavslutningen!

Målrik finale

Det ble en målrik kamp i finalen der Kolbotn satte inn 1-0, før Grei gikk over til 1-2, før Kolbotn satt inn offensiven, og scorte tre mål før dommeren blåste av kampen, med 4-2-seier til Kolbotn.

Les også: –Bli med på laget! 

 Når sluttsignalet går slipper slitne og lykkelige Kolbotn-jenter jubelen løs og viser ren idrettsglede.

En fullt fortjent lagseier og et perfekt punktum for sesongen er satt. Etter seieren ble det feiret med pizza til hele gjengen.

Store ambisjoner

–Det er mange på laget som har ambisjoner med fotballen. Over halve laget har deltatt på kretssamlinger for Oslo fotballkrets og spillere regelmessig i 2. divisjon kvinner og 1. jenter 19 år. Noen av jentene følges tett av klubbens spillerutvikler og skriver treningsdagbok for å planlegge treningene sine, forteller Morten Keiserud i trenerteamet til J01.

–Fremtiden til Kolbotnfotballen ser lovende ut. Det er mange ivrige jenter i Kolbotn som trener mye og synes fotball er gøy, forteller Keiserud.

Les også: –En merkedag for KIL

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Skiftende vær skaper ujevnheter på underlaget

Bare to uker etter åpningen måtte plastisbanen på Kolbotn repareres og stenges. "Vanskelige værforhold. Vi oppfordrer til ikke å bruke banen. Skiftende vær skaper ujenvheter på underlaget", informerte kommunen mandag morgen. Les hele saken

Til toppen