SLIK BLIR DET: Her ser du de nyeste skissene for The Well Resort, som er under planlegging. (Illustrasjon: Halvorsen & Reine AS )
SLIK SER DET UT I DAG: Her ser du The Well fra luften, slik det fremstår i dag. Hotellet skal bygges inntil bygget i den søndre delen. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)
SLIK BLIR DET: Her ser du de nyeste skissene for The Well Resort, som er under planlegging. (Foto: Halvorsen & Reine AS )
GLEDER SEG: Arkitekt Øystein Rognebakke og Kristian Gundersen, development director i Canica, gleder seg til å sette i gang med byggingen av The Well Resort. (Foto: Veronica Grude Docker)
SLIK BLIR DET: Her ser du de nyeste skissene for The Well Resort, som er under planlegging. (Bilde: ROGER HAMPTON PHOTOGRAPHY)
HER SKAL DET BYGGES: SLik ser det ut på området i dag hvor The Well Resort skal bygges (Foto: Veronica Grude Docker)

Slik blir The Wells nye gigant-hotell

Her kan du se signalbygget The Well Resort, som planlegges ferdigstilt i 2019.

I august i fjor skrev Oppegård Avis om planene om å etablere et hotell i tilknytning til opplevelsesbadet The Well på Sofiemyr, og nå begynner planene å ta form.

Hotellet, som får navnet The Well Resort, er planlagt ferdigstilt neste år, og skal bygges i tilknytning til mega-spaet i Kongeveien på Sofiemyr.

Les også: Ett år og Well-fungerende

– Det er så fort som mulig innenfor det som er nødvendige godkjenninger. Når tillatelsen foreligger håper vi å sette spaden i jorden. Vi håper å begynne rett over sommeren. Vi håper på halvannet år byggetid, og at bygget skal stå ferdig i slutten av 2019, forteller sivilarkitekt Øystein Rognebakke i Halvorsen & Reine og Kristian Gundersen, development director i Canica AS, som eier The Well.

NB! Saken fortsetter under bildet!

GLEDER SEG: Arkitekt Øystein Rognebakke og Kristian Gundersen, development director i Canica, gleder seg til å sette i gang med byggingen av The Well Resort. Bilde: Oppegård Avis

Gleder seg

Utbyggerne gleder seg til å starte med byggingen av hotellet, som de mener vil komplettere tilbudet for gjestene.

– Det som skjer nå er at vi prosjekterer med full trøkk. Det er selvfølgelig alltid en risiko i en planbehandling, men vi er svært ivrige på å gjennomføre og sette i gang, sier de to. 

Les også: The Well bader i gjester

PS! Du kan lese mer om den planlagte storstuen i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 25. januar. I mellomtiden kan du bla deg rundt i bildekarusellen øverst i saken for å se hvordan hotellet er planlagt på utsiden. I torsdagens utgave vil du kunne lese mer om planene på innsiden av bygget. I videoen under kan du forøvrig se opplevelsesbadet fra luften. Hotellet er planlagt i den søndre delen av området, der hvor du ser et skogsområde i dag.

Klikk play for å se video!

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen