KLAR FOR UTFARTEN: Det er tid for påske, og det er ventet mye trafikk på lokalveiene våre. Her kan du se hvordan trafikken flyter akkurat nå!
Nyheter
KLAR FOR UTFARTEN: Det er tid for påske, og det er ventet mye trafikk på lokalveiene våre. Her kan du se hvordan trafikken flyter akkurat nå! (Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)

Slik går påsketrafikken inn og ut av Oppegård

I dag er en av påskens største utfartsdager. Se på webkameraene og følg trafikken på vei ut av Oppegård og til hytta!

Det er fredag og helg, men ikke en hvilken som helst helg - det er palmehelgen!

Mange har benyttet anledningen med de mange fridagene til å ta seg noen ekstra fridager og en ekstra lang påskeferie, og det er ventet mye trafikk ut fra Oppegård og Oslo i dag.

Derfor bringer vi deg ferske og kontinuerlig oppdaterte trafikkmeldinger i samarbeid med Statens vegvesen. Kikk på kameraene og hold deg oppdatert her på oavis.no!

E18 Svartskog

E18 Svartskog

E18 Fiskevollbukta

E18 Fiskvollbukta

E6 Søndre Nordstrand

E6 Søndre Nordstrand

E6 Sandstuveien

E6 Sandstuveien

E6 Ryen

E6 Ryen

Debatt Utbygging på Myrvoll

Antropocen på Myrvoll

"Utbyggingen på Myrvoll får stå som et skrekkens eksempel, der store områder med natur er utradert rundt det som skulle og burde være en utbygging konsentrert på den gamle Trelasttomten, men som til de grader este ut over sine bredder og medførte masseødeleggelse", skriver leder for Naturvernforbundet i Oppegård, Mariella Nora Isabella Filberg Memo, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen