Slik gikk det da loppemarkedet på Ingieråsen åpnet

Det ble kamp om koffertene. Se video .

Lørdag formiddag åpnet det tradisjonsrike loppemarkedet til Kolbotn Pike- og guttemusikkorps. De første stilte seg i køen allerede på morgenen, og det ble bokstavelig talt kamp om varene i startene. 

På filmen til Oppegård Avis øverst kan du se at kofferter er et svært populært loppemarked-objekt 

Kolbotn Pike- og guttemusikkorps har samlet inn lopper de siste par ukene. På Ingieråsen var det flere avdelinger med både bøker, klært, kjøkkenting, ski og masse annet. 

Et populært rom er der finloppene er samlet, og ved kafeen er auksjonen byttet ut med scenesalg. Her finner du de mest spesielle tingene. Vi observerte blant annet klassiske konsertgitarer, og en litografi av Fridtjof Nansen, signert av Nansens sønn. 

Rakk du ikke loppemarkedet lørdag, er det også åpent på søndag. 

Debatt Vann og avløp

Vann til besvær

"Vi ber ordfører Thomas Sjøvold om å opplyse innbyggerne om hvor mye det vil koste å oppgradere VA-nettet i Oppegård til det samme nivået som i Ski? Han kan gjøre det enkelt ved å omregne det til antall svømmehaller", skriver Gunnar Sveen fra Kolbotn på vegne av bevegelsen OppegårdsVenner. Les hele saken

Nyheter Algeoppblomstring i Gjersjøen

Skal sjekke om drikkevannet vårt er trygt

Endelig svar på om det er cyanobakterier i Gjersjøen og hvilken type cyanobakterier det er vil først foreligge i midten av uken. "Ved tydelig vannblomst eller påviste algetoksiner må det nedlegges forbud mot bruk av vannet som drikkevann, til matlaging og til bading", ifølge Folkehelseinstituttet. Les hele saken

Til toppen