Anette Mari Mikalsen (20), Sofiemyr – 2017 var et bra år! Det beste må ha vært folkehøgskoletiden som var på vårparten. Ellers har jeg jobbet her på Tanum, og det har også vært bra! I 2018 skal jeg jobbe til sommeren, så satser jeg på å komme inn på enten ergoterapi-studiet, eller sosialt arbeid-studier. (Bilde: Synnøve Sundby Fallmyr)
Elias Vander Meer (15), Sofiemyr: 2017 har vært et bra år! Turen til Frankriket og Spania i sommer med familien min var noe av det beste. I 2018 håper jeg på å komme inn på studiespesialiserende videregående i Ås. (Bilde: Synnøve Sundby Fallmyr)
Tone Kronlund (51), Nesodden (fra Kolbotn). – Det beste med 2017 var at jeg begynte i ny jobb på Grepperød barnevernsenter. I 2018 har jeg planer om å sette av mer tid til de viktige tingene... Venner og familie. (Bilde: Synnøve Sundby Fallmyr)
Britt Gustavsen (49), Kolbotn – I 2017 har jeg aldri hatt en kjedelig dag på jobb, i alle fall! Noe av det beste var turene til hytta på fjellet... I 2018 satser jeg på flere slike turer! (Bilde: Synnøve Sundby Fallmyr)
Lone Schrøder (53), Kolbotn – 2017 har vært et flott år! Jeg husker mange gode opplevelser, og spesielt på hytta med familien. I 2018 har jeg ingen spesielle planer.. Satser på et godt og velbalansert liv mellom jobb og fritid! (Bilde: Synnøve Sundby Fallmyr)
Sunniva Thiis Johansen (25), Oslo – Åh, jeg vet ikke hva som har vært best. 2017 har vært et fint år! Planer for 2018... Nei, vet ikke, reise mer, kanskje! Vi får se. (Bilde: Synnøve Sundby Fallmyr)
Omran Numan Othman (24), Sandvika (jobber i Adams smultring utenfor Coop Xtra på Sofiemyr): Det beste med 2017 var at jeg fikk oppholdstillatelse i Norge. I 2018 har jeg som mål å lære meg bedre norsk. (Bilde: Synnøve Sundby Fallmyr)
Ernst Sipos (78), Tårnåsen – Jeg synes 2017 har vært et flott år! Jeg vet ikke helt hva som har vært best. I 2018 har jeg planer om å kjøpe meg en ny bil. En Golf GTE. Spørs hva barnebarna sier til det... Jeg håper de blir fornøyde. (Bilde: Synnøve Sundby Fallmyr)
Per Sørhaug (82) og Randi Pettersen (75), Bjørndalen: – For oss har det vært et bra år. Vi hadde en ferietur i november til Equador, og vi har begynt å se neste generasjon også, for vi har blitt oldeforeldre i år. Vi skal legge opp en ferietur i Norge for noen skotske venner vi har. Det blir 7-8 stykker, så det er en stor oppgave vi har nå. (Bilde: Synnøve Sundby Fallmyr)
Sirad Muse (32), Mastemyr: – Det beste med 2017 var at jeg begynte på helsefagstudier. Ellers jobber jeg fulltid og har to barn. I 2018 håper jeg på å bli sykepleierstudent! (Bilde: Synnøve Sundby Fallmyr)
Silje Hyving (29), Oppegård: – Det har jeg ikke tenkt over, men det har vært et fint år! Eller, det fineste var nok vår første familieferie i sommer med datteren vår. Til neste år vil jeg gjerne reise mer, og jeg har en drøm om ei helg i Paris til våren. (Bilde: Synnøve Sundby Fallmyr)
Eva Kindem (77), Mellomåsen: – Det beste med 2017 var egentlig at jeg unngikk de store nedturene. I 2018 har jeg planer om å fortsette med akkurat dét. (Bilde: Synnøve Sundby Fallmyr)
Linn Dalen (35), Trollåsen: – Noe som var bra med 2017, er at jeg har fått tilbrakt mye tid med familien. Til neste år har jeg planer om å studere. (Bilde: Synnøve Sundby Fallmyr)
Heidi Moen Gjersjø (36), Kolbotn: – Det beste med 2017 var å ha blitt disputert i doktorgraden min i profesjonsstudier, og planen for 2018 er å komme inn i hverdagen igjen. (Bilde: Synnøve Sundby Fallmyr)
Jan Kaland (77), Kolbotn: – For meg har det vært en bra stor forandring, fordi jeg har flyttet fra enebolig til leilighet i Kantor Terrasse. I tillegg er det fremgang i økonomien. Målet mitt for neste år er å reise mer til steder jeg ikke har vært. (Bilde: Synnøve Sundby Fallmyr)
Silje Stavik (42), Tårnåsen: – Det beste med 2017 var at jeg fikk ny jobb som kommunikasjonsrådgiver i kommunen og kommende Nordre Follo kommune. Det er en spennende jobb! Planene for 2018 er å bli flinkere til å trene mer, og prioritere tid med venner. (Bilde: Synnøve Sundby Fallmyr)
Kari Lerdalen (75), Tårnåsen: – Jeg var i Costa Rica i noen uker, for jeg har en tvillingsøster som bor der og er ganske syk, så jeg er glad for at jeg tok den turen. Jeg med min sønn. Jeg har egentlig ikke noen konkrete planer for neste år. (Bilde: Synnøve Sundby Fallmyr)

– Slik var 2017 for oss

Vi har sjekket med folket på gaten hvilke tanker de har gjort seg opp om året som har gått!

Hva var det beste med 2017, og har du noen spesielle planer for 2018? Vi har vært ute på gaten og hørt hvordan året deres har vært!

Les også: Slik var kulturåret 2017

Bla deg rundt i bildekarusellen for å se hva folk svarte på våre spørsmål!

Til toppen