Snart ferdige med oppryddingen!

Nå begynner det å bli knallfint langs turstien i Kongeveien mellom Ødegården og Tårnåsen!

 Mange reagerte sterkt på Oslo kommunes manglende ønsker om å rydde opp etter skogsarbeidene de foretok seg langs Kongeveien mellom Ødegården og Tårnåsen for en tid tilbake. 

Les også: Oslo: – Vi har ingen ryddeplaner

Les også: Nei, det er ikke en krigssone!

Heldigvis tok Oppegård kommune tak der Oslo sviktet, og startet onsdag morgen den 23. januar med opprydningsarbeidene langs den populære turstien. 

Snart ferdige!

Etter mye hardt arbeid, begynner resultatet for alvor å vises, og snart er arbeidene ferdige, ifølge Heidi Tomten i UTE-avdelingen i Oppegård kommune. 

HER JOBBES DET: Etter at Oppegård kommune tok ansvar der Oslo kommune hugget og stakk, har det blitt jobbet knallhardt i Kongeveien. Nå begynner opprydningsarbeidene å nærme seg slutten!
HER JOBBES DET: Etter at Oppegård kommune tok ansvar der Oslo kommune hugget og stakk, har det blitt jobbet knallhardt i Kongeveien. Nå begynner opprydningsarbeidene å nærme seg slutten! Foto: Jan Erik Range

–  Firmaet Bjerklund og Sønn jobber med rydding av Kongeveien på vegne av Oppegård kommune. Dette arbeidet pågår nå mellom Ødegården og Tårnåsen skole, og vil ferdigstilles i løpet av få dager., er gladnyheten fra Tomten.

Les også: Nå ryddes det langs Kongeveien! 

– Til våren vi det være et samarbeid mellom flere virksomheter i kommunen der elever fra Tårnåsen skole vil delta i arbeidet med å rydde bak skolen. Videre nordover (bak Gimleveien terrasse) blir det ikke ryddet foreløpig, for her er det planer om å ta ut mer skog, og da trengs det kvist som underlag for maskinene, sier Tomten.

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen