HELT PÅ TOPP: Byggherre Lars Gravermoen og eiendomsmegler, Tone Vørrang, viser stolt frem både fremdrift og utsikt fra toppen på Kantor Terrasse.
Nyheter
HELT PÅ TOPP: Byggherre Lars Gravermoen og eiendomsmegler, Tone Vørrang, viser stolt frem både fremdrift og utsikt fra toppen på Kantor Terrasse. (Foto: Veronica Grude Docker)

Snart klart på Kantor

I august er Kantor Terrasse helt ferdig. Byggetrinn én er allerede klart, og bare én leilighet er igjen for salg. I byggetrinn to er 60 prosent av leilighetene solgt.

De første leilighetene på Kantor Terrasse ble overlevert i november. Nå nærmer det slutten på prosjektet, og leilighetene i byggetrinn to skal være ferdigstilt i august. Byggherre Lars Gravermoen og eiendomsmegler i DNB eiendom, Tone Vørrang, er strålende fornøyd.

Saken fortsetter under bildet.

GJENNOMGANG: Mellom blokkene blir det fri ferdsel helt ned til Kolbotnvannet. Foto: Veronica Grude Docker

Ledige leiligheter

– Vi har solgt leiligheter i alle etasjer og i alle varianter, og det er et godt tegn, sier Vørrang.

Les også: Se bildespesial fra Kantor Terrasse

Det er 16 leiligheter igjen for salg i byggetrinn to, i størrelsesorden 64 til 132 kvadratmeter, som selges for 4,5 til 12, 5 millioner kroner. Totalt i hele byggeprosjektet skal de to blokkene huse 75 leiligheter.

Venter på varmen

I byggetrinn én gjenstår kun beplantning og Gravermoen gleder seg til å sette i gang.

– Vi turte ikke plante i høst, så nå venter vi bare på varmere vær. Folk har flyttet inn og er godt fornøyd, sier han.

Saken fortsetter under bildet. 

BEST I BYEN?: Med denne toppleiligheten på 132 kvadratmeter, får man både god utsikt, stor terrasse og beliggenhet midt i sentrum. Foto: Veronica Grude Docker

Fra topp til tå

Nå jobber entreprenøren, Peab, iherdig med å ferdigstille blokk nummer to.

– Toppen er ferdig. Peab jobber seg nedover, og det ferdigstilles fra toppen og ned, forteller Gravermoen.

Les også: Kjemperespons på Kolbotnvannet-aksjon! Håkon nærmer seg målet!

Han er godt fornøyd med samarbeidet med entreprenøren.

– Det har vært god dialog begge veier. Vi sender også informasjon til naboene én gang i måneden, og har god dialog med dem. Det er mange aktiviteter her og et stort prosjekt, sier han.

Nå gleder byggherren seg til å ha alt klart på Kantor-tomten, og tror alle som velger å bosette seg her, blir fornøyde både med kvalitet og beliggenhet.

 

Debatt Vann og avløp

Vann til besvær

"Vi ber ordfører Thomas Sjøvold om å opplyse innbyggerne om hvor mye det vil koste å oppgradere VA-nettet i Oppegård til det samme nivået som i Ski? Han kan gjøre det enkelt ved å omregne det til antall svømmehaller", skriver Gunnar Sveen fra Kolbotn på vegne av bevegelsen OppegårdsVenner. Les hele saken

Nyheter Algeoppblomstring i Gjersjøen

Skal sjekke om drikkevannet vårt er trygt

Endelig svar på om det er cyanobakterier i Gjersjøen og hvilken type cyanobakterier det er vil først foreligge i midten av uken. "Ved tydelig vannblomst eller påviste algetoksiner må det nedlegges forbud mot bruk av vannet som drikkevann, til matlaging og til bading", ifølge Folkehelseinstituttet. Les hele saken

Til toppen