SOLGT:  Landerud Holding AS har solgt Sofiemyr senter.
Nyheter
SOLGT: Landerud Holding AS har solgt Sofiemyr senter. (Bilde: Oppegård Avis)

Sofiemyr senter er solgt

Sofiemyr senter er solgt bekrefter Industrifinans.

Fredag ettermiddag bekreftet Industrifinans at Landerudsenter Holding AS har solgt Sofiemyr senter. 

– Jeg kan bekrefte at Landerudsenter Holding AS har solgt Sofiemyr senter AS, men ønsker ikke å kommentere salget ytterligere. Dette er også klarert med styreleder i selskapet, sier Kaja Anker-Rasch, partner og complianceansvarlig i Industrifinans. 

Styreleder i Landerudsenter Holding, Mads Agerup, er også  managing partner i Industrifinans, som håndterer salget. Han ønsker heller ikke å kommentere salget.

Ifølge nettstedet estatenyheter.no skal det sees på muligheten for å regulere bygget om til boliger. Per i dag er det flere butikker på senteret, blant annet Rema 1000 og Vitusapotek, som åpnet dørene for første gang på senteret i slutten av 2017. 

OVERRASKET: Kjøpmann Erlend Herbjørnrød har ikke hørt om salget, men tror ikke det vil få konsekvenser for Rema 1000. Foto: Veronica Grude Docker

Ikke hørt om salget

Kjøpmann på Rema 1000, Erlend Herbjørnrød er overrasket over nyheten om salget. 

– Jeg vet ikke noe om det, så jeg er litt overrasket, men en leiekontrakt er en leiekontrakt, så jeg tror ikke det vil påvirke noe for vår del, sier Herbjørnrød.

Rema 1000 har en lang kontrakt på senteret, men akkurat hvor mange år vil ikke Herbjørnrød kommentere, da det er Rema 1000 sentralt som styrer med leiekontrakter for butikkene. 

Nyheter Budsjettet i Nordre Follo

– Dere bløffer!

I går vedtok Nordre Follo kommunestyre budsjettet for 2020. Det at budsjettet ble vedtatt for ett år og ikke for hele planperioden 2020-2023 falt dårlig i smak hos FrPs gruppeleder, Tønnes Steenersen. Les hele saken

Til toppen