HÅPER PÅ MANGE PÅMELDTE: Line Falkenberg (f.v.), Lone Schrøder og Odd-Inge Rand i Kolben håper på en ung, jazzet høst.
Kultur
HÅPER PÅ MANGE PÅMELDTE: Line Falkenberg (f.v.), Lone Schrøder og Odd-Inge Rand i Kolben håper på en ung, jazzet høst. (Bilde: Fotograf: Jan Walbeck)

Søker jazz-spirer

Går du med et jazz-talent i magen, og i tillegg ikke er gæmlis? I så fall bør du se her!

I september har Kolben invitert et godt knippe med dyktige jazzpedagoger til Kolben for å holde en workshop der improvisasjon og samspill er i fokus.

Arrangementet bærer navnet «Jazzspirer», og er et samarbeidsprosjekt mellom Kullebunden Jazz og Kolben kulturhus som har gått ut på å finne unge musikalske talenter i distriktet.

Både blåsere, strengeinstrumentalister, trommeslagere og vokalister skal i ilden.

Fra tretten år

Du som spiller saksofon, trombone, trompet eller annet blåseinstrument. Eller gitar, bass, trommer eller at du kanskje synger! Aldersgruppen for dette prosjektet er tenåringer, 13 til 19 år (siste året på videregående).

– Det er fint om du har spilt på instrumentet ditt en stund, da workshopen vies til det å skape musikk sammen, og ikke én-til-én opplæring på enkeltinstrumenter. Skriv gjerne litt om deg selv når vi hører fra deg. Meld deg på, er oppfordringen fra Odd Inge Rand i Kolben.

Bra pedagoger

Det er ingen hvem som helst som skal instruere. Pedagogene på kurset er Harriet Müller-Tyl (vokal), Line Falkenberg (blåseinstrumenter), Mads Lægreid Olsen (trommer), Daniel Lind (bass) og Svein Erik Martinsen (gitar). De er helproffe musikere, med årelang erfaring innen jazzfaget, og nå ser de frem til å møte morgendagens jazzhelter.

For påmelding ta kontakt med Line Falkenberg eller Odd Inge Rand

Frist for påmelding er innen 9. september

Nyheter Sofiemyrveien 10

Store planer for Sofiemyrveien 10

Sofiemyrveien 10 kan bli utviklet til en moderne handelspark med blant annet salg av møbler, hvitevarer, trelast og større byggevarer, men også tilbud som for eksempel treningssenter, fysioterapi, kiropraktor og legesenter. Les hele saken

Til toppen