FARLIG BLANDING: Uno-X solgte sist mandag  diesel med mellom 5 og 15% bensin
Nyheter
FARLIG BLANDING: Uno-X solgte sist mandag diesel med mellom 5 og 15% bensin (Bilde: )

Solgte diesel med bensin

Mandag i forrige uke fikk dieselkundene på Uno-X på Sofiemyr drivstoff som inneholdt mellom fem og 15 prosent bensin

Mandag i forrige uke fylte nærmere 130 biler diesel med innblandet bensin på Uno-X stasjonen på Sofiemyr. Dieselen hadde mellom fem og 15 prosent bensin.

Flere biler er fraktet av Falken til merkeverksted. Andre har kjørt på egen maskin.

– Jeg blir litt frustrert over at forskjellige verksted, Ett sted får du høre at du ikke må kjøre en meter, mens neste verksted påstår at det går helt greit å kjøre noen mil, forteller en misfornøyd dieselkunde til Oppegård Avis. 

Har tatt kontakt

Uno-X Norge er imidlertid på saken, og forteller at de tar alle konstander forbundet med saken.

- Vi har tatt kontakt med alle kundene som har fått dette produktet i bilen sin, og bedt dem om å ta kontakt med merkeverksted for å få sjekket opp dette, uansett om de har hatt problem med bilen eller ikke. Og vi tar alle kostnadene de har med dette. Vi tar ingen sjanser, sier daglig leder Ole Johan Tønnesen i Uno-X Norge.

– Det er sendt ut varsel for bilene det gjelder, og vi betaler for skader.
Både bensin og diesel fra pumpene det gjelder er fjernet, og nye produkter er kommet på plass. Vi beklager at sånt skjer, men det som er viktig er at de kundene som er berørt blir tatt godt vare på, sier Tønnesen.

Nyheter Rådhuskvartalet

Dette mener politikerne om salget av rådhuskvartalet

Oppegård Avis har spurt lokalpolitikerne om rådhuskvartalet bør selges, ikke selges eller selges delvis, og hvilke formål rådhuset og rådhusparken kan brukes til hvis de forblir i kommunal eie. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Til toppen