TALENT: Rune Bøkeid er bare 16 år, men leverer gode allerede gode prestasjoner på seniornivå nasjonalt.
Sport
TALENT: Rune Bøkeid er bare 16 år, men leverer gode allerede gode prestasjoner på seniornivå nasjonalt. (Foto: Magnus Ohlsson/Oppegård Golfklubb)

Solid i golf-NM

Oppegård-golferne Michelle Forsland (21) og Rune Bøkeid (16) gjorde sine saker bra under NM i golf i helgen.

Rune Bøkeid er bare 16 år, men ble likevel nummer 20 av 84 deltakere i herreklassen under NM i golf på Sola Golfklubb i helgen. Bøkeid gikk de fire rundene på sju slag over par. Med det var han fem slag bak en topp-ti-plassering, noe som må sies å være svært imponerende av en 16-åring.

Se resultatlisten her.

Økt treningsmengden

– Rune har spilt bra golf i flere år, og de siste to sesongene har han utviklet seg kjempebra. Han spiller og trener året rundt, har økt treningsmengden og gjør jobben han skal, forteller trener Magnus Ohlsson til Oppegård Avis.

Nå i august begynner Bøkeid på Wang Toppidrettsgymnas for å fortsette satsingen på golf. At han allerede som 16-åring hevder seg på et så høyt nivå som han gjorde i NM, er ikke trener Ohlsson så opptatt av.

– Jeg tenker mest på utvikling. Plasseringen er ikke så viktig nå, men jobber man med utvikling så kommer resultatene automatisk, sier han.

7. plass på Forsland

Michelle Forsland (21) fra Sofiemyr leverte solid spill i kvinneklassen, og endte på en solid sjuendeplass etter å ha gått de fire rundene 11 slag over par. Det var 14 slag bak vinneren Karoline Stormo fra Arendal.

Se resultatlisten her. 

TIL USA: Etter sjuendeplass i NM, reiser Michelle Forsland nå til Oklahoma for å ta fatt på sitt tredje år på college. Foto: Øyvind Ludt

 

Forsland drar nå til USA for å gjennomføre sitt tredje år på college. Hun har foran dette skoleåret byttet til Oklahoma State University, som er blant USAs absolutt beste golf-universiteter.

Nyheter Kommunen har fortsatt ingen kontroll 

Lekkasje av hydraulikkolje fra Regnbuen Gjenvinning: Tussetjern stengt for bading inntil videre

Kommunen ble varslet om oljesøl i Tussetjern fredag ettermiddag, men på grunn av rutinesvikt har meldingene ikke nådd rett instans i kommunen før sent lørdag kveld. Søndag ettermiddag har kommunen fortsatt ingen kontroll på lekkasjen.
Les hele saken

Til toppen