FORNØYD: Konstituert rådmann Lars Henrik Bøhler ser med tilfredsstillelse på kommunens regnskapstall for fjoråret,
Nyheter
FORNØYD: Konstituert rådmann Lars Henrik Bøhler ser med tilfredsstillelse på kommunens regnskapstall for fjoråret, (Foto: Yana Stubberudlien )

Solid overskudd i 2017

Regnskapet for Oppegård kommune i 2017 viser store, sorte tall. Nå skal pengene fordeles av kommunestyret.

Oppegård kommune går så det suser, skal vi tro regnskapstallene som konstituert rådmann Lars Henrik Bøhler la frem onsdag den 14. februar.

Regnskapet for 2017 er avsluttet og viser et netto driftsresultat på 83 millioner kroner. Kommunen er regnskapsfører for Nordre Follo fellesnemnd og prosjektorganisasjon. Statlig støtte til Nordre Follo inngår derfor i regnskapet.

Mindreforbruk for Nordre Follo i 2017 er ca. 30 millioner kroner. Reelt driftsresultat for Oppegård kommune er derfor ca. 53 millioner kroner.  

Fornøyd

Etter bruk av bundne fond innenfor selvkostområdene er ikke disponert andel av overskuddet på ca. 57 millioner kroner.

Konstituert rådmann Lars Henrik Bøhler er svært godt fornøyd med tallene.

Les også: Ekstraordinært båndtvang innført i Oppegård

– Vi er meget godt fornøyd med fjorårets økonomiske resultat. Kommunen fikk betydelig høyere skatteinntekter enn budsjettert, sier han.

Kommunestyret skal bestemme hvordan kommunen skal bruke overskuddet når de behandler regnskapet i juni.

PS! Det blir mer om saken i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 15. februar. Der kan du lese mer om utfordringene som rådmannen ser de neste årene, i tillegg til flere detaljer rundt regnskapet.

Sport Kunstgress på Østre Greverud

– Banen er isete og helt ubrukelig til fotball

De siste to ukene er flere fotballtreninger på kunstgressbanen på Østre Greverud blitt avlyst og nå har de første kampene mot andre lag også blitt avlyst. Alt på grunn av at undervarmen ikke virker. Fotballmiljøet er frustrert. Les hele saken

Til toppen