GOD OG TRYGG MØTEPLASS: Ansatte ved Hjørnet er ikke overveldende på ungdommer, men er veldig bevisst på deres rolle om å være til stede for dem.

Nyheter Ungdomskafé på Kolbotn

GOD OG TRYGG MØTEPLASS: Ansatte ved Hjørnet er ikke overveldende på ungdommer, men er veldig bevisst på deres rolle om å være til stede for dem.

Starter med lørdagsåpent

Hjørnet Ungdomskafé utvider nå tilbudet med lørdagsåpent.

Oppegård Avis har nylig skrevet at i løpet av det siste året er besøkstallene på Hjørnet Ungdomskafé på Kolbotn nesten tredoblet.

Ungdomskafeen ble åpnet i de gamle lokalene til «Du & Jeg» øst for rådhuset i august 2016, som et tilbud for ungdommer mellom 10. trinn og 25 år.

Tidligere har Hjørnet holdt åpent tre ettermiddager/kvelder i uken, men fra lørdag 2. mars utvides nå tilbudet med lørdagsåpent.

POPULÆRT MINGLESTED FOR UNGDOM: Hjørnet Ungdomskafé holder til i Kolbotnveien 26 på Kolbotn, like ved Oppegård rådhus. Foto: Yana Stubberudlien

I tiden fremover vil ungdomskafeen ha følgende åpningstider:

• Onsdager: kl. 13.00-19.00

• Torsdager: kl. 13.00-19.00

• Fredager: kl. 13.00-23.30

• Lørdager: kl. 18.00-22.00

Test av lørdagskebab

Italiensk pizza og frappé

Hjørnet Ungdomskafé har nylig fått en ny leder, Linn Hattvang. Hun inviterer ungdommer til lørdagsåpent og lover at det blir like god stemning som vanlig.

Oppegård Avis har tidligere skrevet at Hjørnet har blitt et populært minglested for ungdom. Her er det alltid musikk på anlegget og mye god mat til lave priser.

Ifølge Hattvang har de fortsatt italiensk pizza og frappé som sine spesialiteter.

– Vi har selvfølgelig pizza på menyen, og frappé, smoothies og shakes, og vi skal teste ut lørdagskebab til 20 kroner, sier Hattvang.

Hun påpeker at det ikke er noe kjøpepress på Hjørnet. Dersom du bare har lyst til å komme og henge, er det fritt frem for det.

Les også: Tredoblet besøk

Nyheter Politiet advarer

«Kyss skoen min ellers får du bank»

I vårt politidistrikt har det i det siste vært flere hendelser hvor ungdom utsetter andre ungdom for vold. Nettpatrulje i Øst politidistrikt har i dag publisert et innlegg hvor en av politibetjentene forteller om et slikt oppdrag vedkommende var på i forrige uke. Les hele saken

Til toppen