STENGER SNART: Meny på Greverud skal bygges om og holder stengt fra 3. november og frem til sommeren 2019. Kjøpmann Øyvind, Øvsthus gleder seg til ny butikk står ferdig.
Nyheter
STENGER SNART: Meny på Greverud skal bygges om og holder stengt fra 3. november og frem til sommeren 2019. Kjøpmann Øyvind, Øvsthus gleder seg til ny butikk står ferdig. (Veronica Grude Docker)

Stenger butikken i syv måneder

Fra og med lørdag 3. november stenger Meny på Greverud for ombygging. Da skal butikken holde stengt i syv måneder, før den re-åpnes med helt nytt utseende.

Det er store endringer på gang på Greverud. Meny skal bygge om lokalene, og nå er datoen for ombyggingen satt. Siste åpne dag blir lørdag 3. november, før det omfattende arbeidet starter. Hele syv måneder er estimert for arbeidet som skal gjøre lokalene helt nye og større. Øyvind Øvsthus, kjøpmann på Meny, gleder seg til de nye lokalene står ferdig, sommeren 2019.

– Butikken blir på 2500 kvadratmeter, mot omtrent 1800 kvadratmeter i dag. Vi skal snu hele butikken, med hovedinngang på motsatt side ut mot torget, sier Øvsthus. 

Posten holder åpent

Selv om butikken skal stenges, vil posttilbudet fortsatt opprettholdes for kundene på Greverud.

– Posten skal være i drift hele perioden vi er stengt her nede, og vil være i drift på øvre plan i en brakke der oppe. Da blir det full postdrift, men med reduserte åpningstider, sier Øvsthus.

Åpningstidene vil være mellom 09.00 og 20.00 på hverdager og 09.00 - 15.00 på lørdager, opplyser Øvsthus.

– Vi holder de åpningstidene i hvert fall ut året med tanke på julerushet, sier han. 

 

Les mer om ombyggingen i papirutgaven torsdag 18. oktober. 

PLANLØSNING: Den nye butikken blir større enn den gamle og med bedre løsninger, slik ser planløsningen ut. Tegning: Okas Butikkutvikling AS

Leserinnlegg

Kommunevalget 2019 var også et personvalg – hva lærte og vil Høyre og FrP?

"Vi har ved dette valget ikke kunnet stryke kandidater, men Høyre bør ta inn over seg at velgerne ikke ønsket Høyres kandidat og at oppslutningen om partiet har sunket fra 37.5 prosent til 29.9 prosent. Thomas Sjøvold og hans partiregime i Oppegård har sin del av ansvaret for dette", skriver Gunnar Sveen fra lokalbevegelsen OppegårdsVenner i sitt leserinnlegg. Les hele saken

Til toppen