FRA FOTBALL TIL LAGER: Fra og med i dag og frem til fredag 25. januar vil Sofiemyr grusbane brukes som omlastingsplass for materialer til midlertidig Kolbotn skole. Foto: Yana Stubberudlien

Nyheter Fra fotball til lager

FRA FOTBALL TIL LAGER: Fra og med i dag og frem til fredag 25. januar vil Sofiemyr grusbane brukes som omlastingsplass for materialer til midlertidig Kolbotn skole. Foto: Yana Stubberudlien

Stenger Sofiemyr grusbane

Sofiemyr grusbane blir stengt store deler av januar.

Fra og med i dag og frem til fredag 25. januar vil grusbanen brukes som omlastingsplass for materialer til midlertidig Kolbotn skole.

Oppegård Avis har tidligere skrevet at Kolbotn skole skal utvides. I forbindelse med byggearbeidene på stedet skal 47 ansatte og rundt 400 elever fra Kolbotn skole flyttes til en midlertidig skole på Solkollen, like ved Kolbotn gravlund.

Innflytting er planlagt første uke i april slik at elevene kan starte ved den midlertidige skolen tirdag 23. april.

Les også: Flytting til Solkollen utsettes til påske

Oppbevaringsplass for 112 moduler

Parkeringsplassen ved siden av grusbanen på Sofiemyr stenges også midlertidig, ifølge kommunen.

Det skal oppbevares 112 moduler på stedet før disse skal lastes og kjøres fra Sofiemyr til Solkollen. 

Tomten på Sofiemyr skal sikres med gjerde og det vil bli skiltet og merket i området.

Midlertidig parkering på Tømtebanen

Parkeringsplassen ved siden av banen blir også sperret. Det blir midlertidig parkering på Tømtebanen, med innkjøring fra Tømteveien, ifølge kommunen.

Det er Expandia Moduler AS som har fått oppdraget av kommunen med å levere og montere modulene, som skal bli paviljonger for den midlertidige skolen.

Innkjøring av moduler til Solkollen vil skje fra tirsdag 8. januar til fredag 25. januar. Montering av modulene er planlagt ferdig i uke 8 i februar.

Les også: Ny barneskole og flerbrukshall: Null p-plasser

 

Nyheter Oljeutslipp til Tussetjern

Kystverkets beregning av oljeutslipp: 350 liter

Kystverket krever at Langhus-firmaet som er ansvarlig for oljeutslipp til Tussetjern må gjøre rede for tiltak innen 9. juli. Det tas nå utgangspunkt i utslipp av 350 liter olje, som er mye større enn det kommunens antydninger viste. Les hele saken

Til toppen