SYKKELTYV: Han eller hun stjal med seg en sofa, en benk, to puter og et bord med glasstopp fra Kullebunden Spiseri natt til fredag 25. mai.
Nyheter
SYKKELTYV: Han eller hun stjal med seg en sofa, en benk, to puter og et bord med glasstopp fra Kullebunden Spiseri natt til fredag 25. mai. (Foto: Yana Stubberudlien)

Stjal en hel sittegruppe - på sykkel!

Frekt tyveri fra Kullebunden spiseri i natt.

Natt til fredag 25. mai var en skikkelig frekkas ute på ferde på sine to hjul. Tyven syklet til Kullebunden spiseri på Kolbotn Torg, og tok med seg en hel sittegruppe!

– Dette er så frekt! Jeg skjønner ikke at folk tør å gjøre sånt, når det er så mange som bor her i nærheten, i tillegg til tre overvåkningskameraer, sier Anette Kristin Embretsen, daglig leder ved spiseriet. 

Les også: Totalforbud mot bål

I firetiden skal tyven ha hentet med seg én og én del av sittegruppen, visstnok plassert dem på sykkelen, og syklet avgårde, for så å komme tilbake og hente de andre delene. 

Det som ble stjålet, var en sofa, en benk, et bord med glasstopp, og to store puter. 

Saken fortsetter under bildet. 

DAGLIG LEDER: Anette Kristin Embretsen. Foto: Synnøve Sundby Fallmyr

Ser komisk ut

– Jeg er på vei nå for å se på opptakene. Vekterne sa det ser ganske komisk ut, sier Embretsen og ler. 

Sittegruppen stod rett utenfor inngangen til spiseriet, og hun forklarer at de ikke har mulighet til å låse fast møblene, for det er ingen trygge steder å feste låsene. Ikke har de plass inne heller, men møblene deres har stort sett fått stå i fred - bortsett fra en sofa som forsvant i fjor. 

– Nå følger jeg med på finn.no for å se om møblene legges ut for salg, sier hun. 

Tyveriet politianmeldes. Møblene er av merket Krogh Design. 

STJÅLET: En sofa, et bord med glassplate, en benk og to store puter. Foto: Privat

 

Leserinnlegg

Kommunevalget 2019 var også et personvalg – hva lærte og vil Høyre og FrP?

"Vi har ved dette valget ikke kunnet stryke kandidater, men Høyre bør ta inn over seg at velgerne ikke ønsket Høyres kandidat og at oppslutningen om partiet har sunket fra 37.5 prosent til 29.9 prosent. Thomas Sjøvold og hans partiregime i Oppegård har sin del av ansvaret for dette", skriver Gunnar Sveen fra lokalbevegelsen OppegårdsVenner i sitt leserinnlegg. Les hele saken

Til toppen