TOK SEG INN FRA SKOLEGÅRDEN: Natt til onsdag var det innbrudd på Sofiemyr skole. Uvedkommende tok seg inn gjennom et vindu i den grå bygningen du ser på bildet.

Nyheter Tyveri fra skole

TOK SEG INN FRA SKOLEGÅRDEN: Natt til onsdag var det innbrudd på Sofiemyr skole. Uvedkommende tok seg inn gjennom et vindu i den grå bygningen du ser på bildet. (Foto: Yana Stubberudlien)

Stjal iPader og laptoper fra Sofiemyr barneskole

Fem iPader og ti laptoper ble stjålet fra Sofiemyr skole natt til onsdag.

– Uvedkommende tok seg inn i barneskolen gjennom et vindu. Det ble stjålet fem iPader og ti laptoper, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen i Øst politidistrikt.

Han sier tyveriet ble meldt inn av skolen litt over klokken 08:00 onsdag morgen. Politiet vet ikke ennå hvor mange personer som står bak tyveriet. De vet heller ikke det eksakte tidspunktet for når tyveriet skjedde.

– Alarmen ble utløst klokken 02.39 natt til onsdag. Vekterne var på stedet, men de så ikke noe mistenkelig og forlot stedet kort tid etter. Antageligvis brøt uvedkommende seg inn i skolen på det tidspunktet da alarmen ble utløst, men vi er ikke 100 prosent sikre, sier Samuelsen.

Han sier politiet har vært på skolen og foretatt åstedsundersøkelse i forbindelse med tyveriet.

Les også: Avdekket flere avvik på skolene

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen