STAKK AV MED PRISEN: Stopp Støyen fikk Frivillighetsprisen i år.
Nyheter
STAKK AV MED PRISEN: Stopp Støyen fikk Frivillighetsprisen i år. (Foto: Veronica Grude Docker)

Stopp Støyen vant Frivillighetsprisen

Verdige vinnere og nominerte ble hedret i Kolben i kveld.

Tre nominerte, alle verdige kandidater, sto på scenen i Kolben i kveld under Ordførerens Hedring. De tre var grupperingen Stopp Støyen, Stål Rune Jensen i Oppegård IL og basket-konge Kyrre Riis i Kolbotn IL.

Alle tre har gitt utrettelig av seg selv, og i kveld var tiden inne for å hedre og utmerke en vinner av den gjeve prisen.

Vant

Det ble Stopp Støyen som trakk det lengste strået. Stopp Støyen fikk årets frivillighetspris for å ha vist et helt spesielt pågangsmot, kreativitet og innsats.

Stopp Støyen kom på banen under etableringen av beredskapssenteret på Taraldrud og har jobbet på mange felt for å hindre negative effekter av beredskapssenteret med særlig vekt på støy og barn og unges oppvekstvilkår og læringsmiljø.

Les også: De er nominerte til Frivillighetsprisen i år

Det er spesielt på grunn av den brede appellen vinnerne har vekket i lokalbefolkningen, og som igjen har ført til frivillighet i flere rekker. Grupperingen har skapt blest om saken over hele nasjonen, og har lagt ned utallige timer for egen innsats, også i møte med maktens høyborg. 

Nominerte

Nominert var også Kyrre Riis, som fikk heder for sitt arbeide. Han har over 20 år vært leder av Kolbotn IL Basket, han stiller opp ved kamper og turneringer, jobber for inkludering i idretten og for å få medlemmer til å ta leder-, dommer- og trenerkurs.

Stål Rune Jensen har i nærmere ti år ledet arbeidet med trening for psykisk utviklingshemmede i Follo og Oppegård IL. I de årene han har ledet gruppen har den vokst fra cirka 10 til over 50 medlemmer og blitt utvidet til fotball, friidrett, truger, svømming, bowling og skøyter. For dette ble han også nominert til prisen. 

PS! Det blir mer om saken i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 1. februar og på oavis.no i dagene som kommer!

Nyheter VA-anlegg på Svartskog

Ny budsjettsprekk: Fra 47 til 120 millioner kroner på fem år

Det kommunale vann- og avløpsanlegget, som bygges nå fra Hvervenbukta i Oslo og til og med Bålerud, er beregnet til å koste betydelig mer enn for fem år siden. Sjekk hvem som skal betale for investerings- og merkostnaden for dette prosjektet. Les hele saken

Til toppen