NYTT LOKALE: Anniken Kvamsø (f.v) og Ranveig Ofstad håper mange gamle og nye kunder vil ta turen innom Gunilla i de nye lokalene på Kolbotn Torg.
Nyheter
NYTT LOKALE: Anniken Kvamsø (f.v) og Ranveig Ofstad håper mange gamle og nye kunder vil ta turen innom Gunilla i de nye lokalene på Kolbotn Torg. (Foto: Veronica Grude Docker)

Klesbutikk i ny drakt

Klesbutikken Gunilla flyttet 1. februar inn i de gamle Felleskjøpet-lokalene på Kolbotn Torg. – Nå blir det større butikk og flere merker, forteller eierne Ranveig Ofstad og Anniken Kvamsø.

Damebutikken Gunilla har fått ny drakt og mer plass på Kolbotn Torg. Torsdag 1. februar flyttet de inn i de game Felleskjøpet-lokalene. Ranveig Ofstad og Anniken Kvamsø overtok Gunilla i 2010, nå gleder de seg til å ta imot nye og gamle kunder i nytt lokale.

Norske designere

– Større plass gir jo også noen større utgifter, og vi må ta inn flere klær, det er vi igang med. Nå har vi tatt inn to nye merker, Denim Studio og Hale Bob, også har vi stor suksess med Hippi Grace veskene våre, sier de to damene entusiastisk.

Gunilla fører flere norske merker, blant annet Katrin Uri og AMUSE by Veslemøy

– AMUSE har helt fantastisk strikk og silkebluser, og vi prøver å støtte norske designere, sier Ofstad.

NB! Saken fortsetter under bildet!

POPULÆRT OG NORSK: Hippi Grace er et norsk design som det selges mye av på Gunilla. Foto: Veronica Grude Docker

Gode resultater

Ofstad og Kvamsø har tro på gode resultater, og tror kundeservicen de tilbyr er med på å skape en butikk folk kommer tilbake til.

Les også: Hjertelig rekord på Kolbotn torg

– Det er et tøft marked, men vi hadde overskudd i fjor, og håper på et lite overskudd i år også. Vi har mange lojale kunder og kan tilby både dyrere merker, men også de litt rimeligere. Vi vil gi det lille ekstra, og at at kundene skal føle seg vel når de går ut herfra, sier Ofstad.

NB! Saken fortsetter under bildet!

NYTT LOKALE: Anniken Kvamsø (f.v) og Ranveig Ofstad håper mange gamle og nye kunder vil ta turen innom Gunilla i de nye lokalene på Kolbotn Torg. Foto: Veronica Grude Docker

Frittstående fordel

Damene lar seg ikke skremme av at de, med unntak av Sjarm & Sjel, nå er den eneste uavhengige klesbutikken på senteret.

– Vi tror det er en fordel. Det er positivt å være en frittstående butikk, da kan vi velge og vrake i merker, det kan ikke kjedene, sier Oftstad og Kvamsø.

Til toppen