FREKK TYV: Her ser du bilder fra overvåkningskameraene til Kolbotn Bil. Her ser du banditten rekende rundt i lokalet mens han tar seg en kaffekopp!
Nyheter
FREKK TYV: Her ser du bilder fra overvåkningskameraene til Kolbotn Bil. Her ser du banditten rekende rundt i lokalet mens han tar seg en kaffekopp! (Bilde: Skjermdump)

Superfrekt biltyveri på Kolbotn Bil

Mandag kveld fikk Kolbotn Bil tvilsomme gjester. Skurken kom en seg unna med en Audi A7 verdt 500.000 kroner.

Mandag kveld, ved 19.00 tiden, ble det stjålet en Audi A7 verdt omtrent 500. 000 kroner, fra Kolbotn Bil.

Biltyven hadde vært innom tidligere på dagen, antakeligvis for å planlegge det frekke tyveriet.  

– Det kom en kar innom rett før stengetid som så på noen biler, spesielt denne Audi A7-en. Han lurte på om han kunne gå ut og se på den som sto ute. Da hadde han vært inne i butikken omtrent fem minutter, tatt en kopp kaffe og følt seg som hjemme, sier Kamran Shaukat, eier av Kolbotn Bil. 

PS! Saken fortsetter under bildet!

TOK SEG EN KAFFE OG RUSLET RUNDT: Tyven planla åpenbart tyveriet da han var innom Kolbotn Bil tidligere på dagen.
TOK SEG EN KAFFE OG RUSLET RUNDT: Tyven planla åpenbart tyveriet da han var innom Kolbotn Bil tidligere på dagen. Foto: Skjermdump

 

Startet bilen med nøkkel

Mannen som Shaukat oppfattet som østeuropeer, leverer nøklene fra seg til selger, og drar fra stedet. Tirsdag morgen oppdager Shaukat at bilen er borte når han kommer på jobb.

– Dagen etter ser vi at bilen er borte. Vi går inn på kamera og ser at han har kommet tilbake igjen klokken 18.30. Han starter bilen med nøkkel, men vi har nøkkelen til bilen her. Han har bare rygget ned og kjørt ut, sier Shaukat. 

Bilen sto plassert på en rampe utenfor butikken. 

– Vi vet ikke hvordan de har fått nøkkel til bilen. Vi har nøklene. Det er veldig rart, sier Shaukat.

PS! Saken fortsetter under bildet!

FREKK TYV: Her ser du bilder fra overvåkningskameraene til Kolbotn Bil. Her ser du banditten rekende rundt i lokalet mens han tar seg en kaffekopp!
FREKK TYV: Her ser du bilder fra overvåkningskameraene til Kolbotn Bil. Her ser du banditten rekende rundt i lokalet mens han tar seg en kaffekopp! Foto: Skjermdump

To gjerningsmenn 

Tjuvradden har kommet gående fra Sønsterudveien og blitt fanget opp på sikkerhetskameraene til Kolbotn Bil, og at han skal ha plukket opp en person til.

–  Vi så at han kom nedenfra i Sønsterudveien, hoppet inn i bilen og kjørte avgårde. Så plukket han opp en kar med koffert som sto ved Frelsesarme-containerne i Holbergsvei. Han hoppet inn også kjørte de opp mot Sofiemyrhallen.

 Shaukat antar at de har satt på skilter på bilen litt lengre opp i veien i og med at bilen ikke hadde skilter. 

Politiet kjenner gjerningsmannen

Shaukat opplyser om at tyveriet er meldt til politiet.

SLAPPER AV: Her setter tyve nseg ned, kanskje for å slappe litt av før brekket?
SLAPPER AV: Her setter tyve nseg ned, kanskje for å slappe litt av før brekket? Foto: Skjermdump

– Vi har anmeldt til politiet og gitt dem det som er av materiale. Vi har snakket med politiet og de vet så å si hvem det er, ifølge dem, sier Shaukat.

Noen ekstra sikkerhetstiltak blir det ikke med det første, men Shaukat vil følge godt med.

– Vi kommer til å følge opp ytterligere. Visse ting får man ikke gjort noe med. Det er jo synd, det går jo utover andre, men man ser jo alltid an personen som kommer inn, sier Shaukat.

Bilen har enda ikke kommet til rette. 

Nyheter Leirskole i Oppegård

Jubler for gratis leirskole

Fra 1. august 2019 er det nå blitt lovfestet at alle elever i Norge har rett til gratis leirskole. Det betyr at alle skolene, inkludert skolene i Oppegård kommune, ikke skal ha innbetalinger eller gaver til leirskole fra foreldrene allerede fra denne høsten. Les hele saken

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

The Return of the Skolebibliotekar?

"I valgtabellen i ukens Oppegård avis viser det seg å være et tydelig flertall for bemannede skolebibliotek. Det gjør meg hoppende glad!" skriver Hans Martin Enger, bibliotekar på Oppegård bibliotek og første kandidat for Nordre Follo MDG, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen