SYKKELKAFÉ: Eierne (f.v) Hege Veronica Haldammen og Anette Jørgensen (Lise Fjelstad-Hveding var ikke på jobb da bildet ble tatt),  byr på hjemmebakte boller til sykkelfolket og andre som ønsker en pust i bakken.
Nyheter
SYKKELKAFÉ: Eierne (f.v) Hege Veronica Haldammen og Anette Jørgensen (Lise Fjelstad-Hveding var ikke på jobb da bildet ble tatt), byr på hjemmebakte boller til sykkelfolket og andre som ønsker en pust i bakken. (Foto: Veronica Grude Docker)

Sykkel og boller

Nå får du hvilepuls i de gamle lokalene til kaffebar`n. Torsdag 2. august åpnet Follos eneste sykkelkafé, Café Hvilepuls.

Den nye sykkelkafeen på Kolbotn eies av Anette Jørgensen, medeier i PulsGruppen, Lise Fjelstad-Hveding og  Hege Veronica Haldammen. Sammen lager damene både sunne, og ikke fult så sunne, godsaker til de som kommer innom. Her er det høyt under taket, og rom for alle, men de har satset på sykkelfolket.

Les også: Kraftfulle Karin

– Det er en sykkelkafé så vi satser på syklister, men vi vil selvfølgelig ha inn mannen i gata også, her er alle velkomne, sier daglig leder Anette Jørgensen.

– Vi har «alt»

I tillegg til hjemmelaget hvetebakst kan man også få hjemmelaget granola med kesam og honning, shotter med ingefær, grønn eple og sitron og sandwicher. Her er det noe for alle.

LEIER UT: Her kan man leie sykler både med og uten motor. Foto: Veronica Grude Docker

–  Dette er en kafé hvor man kan velge. Mange steder får du enten eller, men her kan man komme etter trening å få seg en salat, eller du kan komme å kjøpe en kakao og bolle, smiler Jørgensen.

Eierne hevder å ha alt det som andre kaféer har, i tillegg til å de sunne alternativene.

Gode tilbakemeldinger

Det er mange syklister som allerede har fått med seg det nye «it»-stedet for sykkelfolket.

– Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra syklister som har kommet innom. Forrige søndag var det nesten bare syklister innom, da var hele plassen full av sykler, forteller Haldammen. 

Les også: Kaffe på Kantor

De presiserer likevel at det ikke er noe krav med sykkel for å komme inn her.

– Man kan komme innom på kveldstid når man er ute og går tur, eller ta med familien på kveldsmat, eller om man er student og vil sitte her og jobbe. Man trenger hverken sykkel eller hvilepuls for å komme inn her, ler de to damene.

Til toppen