ULYKKE: Et sammenstøt i Trollåsveien mellom en bil og en sykkel, førte til at syklisten ble kjørt til Ullevål. Bilde er et illustrasjonsfoto og viser ikke nøyaktig plassering av ulykken.
Nyheter
ULYKKE: Et sammenstøt i Trollåsveien mellom en bil og en sykkel, førte til at syklisten ble kjørt til Ullevål. Bilde er et illustrasjonsfoto og viser ikke nøyaktig plassering av ulykken. (Jonas Philipe Svendsen)

Syklist skadet i trafikkulykke på Trollåsen

Klokken 08.00 onsdag morgen ble en mannlig syklist i 30-årene sendt til Ullevål etter et sammenstøt med en bil i Trollåsveien.

Klokken 08.00 fikk politiet melding fra Akuttmedisinsk kommunikasjonssentral (AMK) om et sammenstøt mellom en syklist og personbil i Trollåsveien. Politiet og ambulanse kom til stedet, og en mannlig syklist i 30-årene ble sendt til Ullevål sykehus. 

– Årsakssammenheng har vi ikke oversikt over ennå, men vi har gått til det skrittet å beslaglegge førerkortet til bilisten, en mann i tidlig 40-årene, sier operasjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt. 

Politiet har foreløpig ikke mer informasjon om hva som skal ha skjedd under sammenstøtet. 

– Vi har heller ingen klar tilbakemelding på skadeomfanget på syklisten, men han ble kjørt til Ullevål, bekrefter Marstad. 

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

The Return of the Skolebibliotekar?

"I valgtabellen i ukens Oppegård avis viser det seg å være et tydelig flertall for bemannede skolebibliotek. Det gjør meg hoppende glad!" skriver Hans Martin Enger, bibliotekar på Oppegård bibliotek og første kandidat for Nordre Follo MDG, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

Da MDG kom til Oppegård

"Oppegårds innbyggere skrev historie ved forrige lokalvalg: Ved siden av å stemme MDG frem som tredje største parti, ble De Grønne for første gang representert i kommunestyret. Dette er noen av våre viktigste bidrag siden", skriver Jens Nordahl, gruppeleder for Oppegård MDG, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

Alle unger skal få være med

"Over 850 barn i Nordre Follo kommune vokser opp i en familie med vedvarende lavinntekt. Det er på tide med en skikkelig nasjonal dugnad mot fattigdom, den jobben begynner i vår kommune", skriver Elin Skifjell, første kandidat i Nordre Follo SV. Les hele saken

Til toppen