ULYKKE: Et sammenstøt i Trollåsveien mellom en bil og en sykkel, førte til at syklisten ble kjørt til Ullevål. Bilde er et illustrasjonsfoto og viser ikke nøyaktig plassering av ulykken.
Nyheter
ULYKKE: Et sammenstøt i Trollåsveien mellom en bil og en sykkel, førte til at syklisten ble kjørt til Ullevål. Bilde er et illustrasjonsfoto og viser ikke nøyaktig plassering av ulykken. (Jonas Philipe Svendsen)

Syklist skadet i trafikkulykke på Trollåsen

Klokken 08.00 onsdag morgen ble en mannlig syklist i 30-årene sendt til Ullevål etter et sammenstøt med en bil i Trollåsveien.

Klokken 08.00 fikk politiet melding fra Akuttmedisinsk kommunikasjonssentral (AMK) om et sammenstøt mellom en syklist og personbil i Trollåsveien. Politiet og ambulanse kom til stedet, og en mannlig syklist i 30-årene ble sendt til Ullevål sykehus. 

– Årsakssammenheng har vi ikke oversikt over ennå, men vi har gått til det skrittet å beslaglegge førerkortet til bilisten, en mann i tidlig 40-årene, sier operasjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt. 

Politiet har foreløpig ikke mer informasjon om hva som skal ha skjedd under sammenstøtet. 

– Vi har heller ingen klar tilbakemelding på skadeomfanget på syklisten, men han ble kjørt til Ullevål, bekrefter Marstad. 

Tvillingbyene Kolbotn og Ski

Hvor lenge skal det få være sånn?

"Jeg lurer på om ordfører Hanne Opdan og varaordfører Hans-Martin Enger har sett hvordan Jan Baalsruds plass ser ut i dag, med buskene som er ustelt og nesten fire meter høye", skriver leser Anne Elisabeth Henriksen fra Kolbotn. Les hele saken

Gjersjøelva natur- og kulturpark

Ferdig med restaureringen av ruinene etter Stubljan

Gjersjøelva natur- og kulturpark fikk i 2018 en halv million kroner av Sparebankstiftelsen til restaurering av ruinene etter en nedbrent herregård ved Hvervenbukta. Det har vært et utfordrende arbeid å bygge opp muren på nytt. Frank Westgaard fra Svartskog har gjort et formidabelt arbeid. Sjekk resultatet! Les hele saken

Til toppen