ULYKKE: Et sammenstøt i Trollåsveien mellom en bil og en sykkel, førte til at syklisten ble kjørt til Ullevål. Bilde er et illustrasjonsfoto og viser ikke nøyaktig plassering av ulykken.
Nyheter
ULYKKE: Et sammenstøt i Trollåsveien mellom en bil og en sykkel, førte til at syklisten ble kjørt til Ullevål. Bilde er et illustrasjonsfoto og viser ikke nøyaktig plassering av ulykken. (Jonas Philipe Svendsen)

Syklist skadet i trafikkulykke på Trollåsen

Klokken 08.00 onsdag morgen ble en mannlig syklist i 30-årene sendt til Ullevål etter et sammenstøt med en bil i Trollåsveien.

Klokken 08.00 fikk politiet melding fra Akuttmedisinsk kommunikasjonssentral (AMK) om et sammenstøt mellom en syklist og personbil i Trollåsveien. Politiet og ambulanse kom til stedet, og en mannlig syklist i 30-årene ble sendt til Ullevål sykehus. 

– Årsakssammenheng har vi ikke oversikt over ennå, men vi har gått til det skrittet å beslaglegge førerkortet til bilisten, en mann i tidlig 40-årene, sier operasjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt. 

Politiet har foreløpig ikke mer informasjon om hva som skal ha skjedd under sammenstøtet. 

– Vi har heller ingen klar tilbakemelding på skadeomfanget på syklisten, men han ble kjørt til Ullevål, bekrefter Marstad. 

Til toppen