ONSDAGSLUKSUS: Til venstre står salgssjef Anett Trehjørningen, og til høyre står eier av Kolbotn Gull og Sølv, Turid Johansen. I midten står det heldige vinnerparet; Ida Christin Oleaussen og Stener Hansen.
Nyheter
ONSDAGSLUKSUS: Til venstre står salgssjef Anett Trehjørningen, og til høyre står eier av Kolbotn Gull og Sølv, Turid Johansen. I midten står det heldige vinnerparet; Ida Christin Oleaussen og Stener Hansen. (Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)

Ta den ring!

Når The Well og Kolbotn Gull og Sølv går sammen, blir det skikkelig luksus!

The Well og Kolbotn Gull og Sølv bestemte seg for å gi en ekstra flott gave til Valentinsdagen i år. De ville trekke et tilfeldig par som hadde vært på besøk hos dem, og gi dem en diamantring og en full dag på The Well!

Visste ingenting

Og de heldige vinnerne er Ida Christin Oleaussen (29) og Stener Hansen (29). Paret bor i Oslo, og fikk en uventet lukseriøs onsdag.

– Da Anett ringte meg, visste jeg ikke hva jeg skulle si! Jeg visste ikke engang at jeg var påmeldt, ler Olaussen.

Stas

Anett Trehjørningen, salgssjef hos The Well, synes det er stas å kunne gi bort en hel dag til dette unge paret. Sammen med Turid Johnsen, som driver Kolbotn Gull og Sølv med sin mann og datter, ga de dette unge paret en minneverdig opplevelse.

Og selvfølgelig passet ringen perfekt! Diamantringen er på 0,12 karat og til en verdi av 9240 kroner!

– Det er min første diamantring, sier Olaussen.

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen