TAKKNEMLIG: Sjur Aalvik, direktør på Quality Hotel Mastemyr, er kjempeglad for givergleden i kommunen.
Nyheter
TAKKNEMLIG: Sjur Aalvik, direktør på Quality Hotel Mastemyr, er kjempeglad for givergleden i kommunen. (Bilde: )

– Takk for gavene, Oppegård!

Hotelldirektør på Quality Hotel Mastemyr, Sjur Aalvik, er strålende fornøyd med givergleden til kommunens innbyggere.

Quality Hotel Mastemyr, som er en del av Nordic Choice-kjeden, har i flere år vært en del av prosjektet "Ensomt juletre søker gaver".

– Alle Nordic Choice hotellene er med på "Ensomt juletre". Vi setter opp et tre i lobbyen vår og inviterer folk til å komme med gaver, sier Sjur Aalvik, direktør på Quality Hotel Mastemyr.

STOR GIVERGLEDE: Treet var ikke ensomt lenge. Her ligger 953 julegaver som ble delt ut til Fattighuset i Oslo. (Foto: Privat)
STOR GIVERGLEDE: Treet var ikke ensomt lenge. Her ligger 953 julegaver som ble delt ut til Fattighuset i Oslo. (Foto: Privat)

Hvert enkelt hotell bestemmer hvem de vil gi gavene til, og for hver gave som blir gitt, gir Nordic Choice Hotels ti kroner til Unicef-prosjektet, Sweet Dreams. 

 – Vi valgte å gi gavene vi samlet inn til Fattighuset i Oslo, sier Aalvik. 

Ps. Les mer om Sweet Dreams-prosjektet lenger ned i saken saken!

Takker Oppegårds befolkning

Aalvik er storfornøyd med givergleden i lokalsamfunnet.

– I 2015 samlet vi inn 750 gaver som vi valge å gi til Fattighuset. Vi håpet på like mye i 2016, men klarte faktisk 953 gaver, sier hotelldirektøren begeistret.

Nå vil han takke alle som kom innom med gaver før jul.

 – Takk til Oppegårds befolkning. Det krever litt mer av folk å komme innom her enn i storbyer hvor man går forbi uansett. Her må man gå et godt stykke eller sette seg inn i en bil for å komme å levere gavene, sier Aalvik.

Han forteller at familier, skoleklasser, barnehager og besteforeldre med barnebarn har vært innom og lagt gaver under treet.

– 953 gaver er ganske mange gaver. Jeg ønsker å gi en stor takk til Oppegårds befolkning, avslutter en fornøyd hotelldirektør. 

Ps. Saken fortsetter under bildet!

TAKKNEMLIG: Sjur Aalvik, direktør på Quality Hotel Mastemyr, er kjempeglad for givergleden i kommunen.
TAKKNEMLIG: Sjur Aalvik, direktør på Quality Hotel Mastemyr, er kjempeglad for givergleden i kommunen. Foto: Veronica Grude Docker

Over 52 000 gaver

Totalt sett samlet Nordic Choice hotellene over 52 000 gaver til vanskeligstilte barn og unge i lokalmiljøene sine, og overførte til sammen 541 700 kroner til Sweet Dreams prosjektet.

Dette er Sweet Dreams

  • Sweet Dreams er et samarbeid mellom Nordic Choice hotellene og Unicef.
  • Prosjektet støtter barn som er utsatt for menneskehandel.
  • Målet for prosjektet er å sikre en trygg natt for 100 000 gatebarn i Kambodsja hvert år. 
  • Støtten gis til lokale sentre i Kambodsja.

Nyheter Hogsten langs Kolbotnvannet

Utbyggeren fikk grønt lys til å hogge ned titalls trær i kantsonen

Tidligere denne uken fikk Oppegård Avis flere meldinger fra innbyggerne som reagerer på at utbyggeren av Storebukta og Veslebukta hadde hogget ned flere løvtrær langs Kolbotnvannet, en til fire meter fra vannet. Det viser seg at utbyggeren har fått tillattelse fra kommunen. Les hele saken

Nyheter Politiets Nasjonale Beredskapssenter

Fraskriver seg ansvaret for nabovarsling

Ifølge prosjektsjef for Politiets Nasjonale Beredskapssenter (PNB), Paul Torgersen, er det ingen krav til forhåndsvarsling av støyende aktivitet fra byggeplassen på Taraldrud. Kommunen er ikke interessert i dette heller. – Støytesting og eventuell varsling av naboer er beredskapssenterets ansvar, sier fagsjef Kjersti Gram Andersen i Nordre Follo kommune. Les hele saken

Nyheter Idrettslaget og politiet advarer

Eldre mann blottet seg og onanerte ved klubbhuset på Sofiemyr

Mandag fikk politiet meldinger om flere tilfeller av blotting i Follo. Den første hendelsen skjedde på Sofiemyr klokken 17:00 da en eldre mann blottet seg og onanerte for en ung kvinne og en yngre jente like ved klubbhuset. Les hele saken

Til toppen