NY KJEDE: Brita Kvil og Toril Arveng ser frem til å bli med i ny bokhandelkjede fra 1. mars.
Nyheter
NY KJEDE: Brita Kvil og Toril Arveng ser frem til å bli med i ny bokhandelkjede fra 1. mars. (Oppegård Avis)

Tanum blir Norli

Bokhandelen på Kolbotn Torg får nye eiere fra 1. mars. De ansatte vil være de samme.

Nylig ble det kjent at bokhandelkjeden Tanum selger fire av butikkene sine til konkurrenten Norli. Bransjenettstedet bok365 omtalte saken først.

Blant de fire butikkene på salgslisten er vår lokale bokhandel Tanum Kolbotn Torg.

– Ja, det stemmer at vi fra 1. mars blir Norli-butikk. Det er ingen stor dramatikk i dette, og det gledeligste er at alle vi som er kjent her på butikken fra tidligere, blir med videre, sier butikksjef Toril Arveng.

Stengt 1. mars

Hun forteller at bokhandelen på kjøpesenteret vil holde stengt fredag 1. mars.

– Men det vil også være den eneste dagen det blir stengt i forbindelse med omprofileringen. Har du tilgodelapper eller gavekort liggende, er det lurt å bruke det før denne datoen. Hvis ikke, må du inn til Tanum-butikkene i Oslo, sier Arveng - som også har fått et godt førsteinntrykk av Norli. 

– Vi gleder oss masse til å jobbe sammen med Norli-kjeden. De har blant annet blitt veldig gode på papir, og har en egen papiravdeling. I tillegg er det bredde i boktilbudet, og Norli Junior er kjedens egen satsing på barn. Førsteinntrykket av Norli er kjempegodt, så dette tror jeg skal bli veldig spennende.

– Ingen grunn til bekymring

Arveng forteller at hun har fått flere bekymringsmeldinger fra trofaste kunder.

– Det er ingen grunn til frykt. Vi som har jobbet her på senteret i mange år, skal bli med videre - alle sammen. Vi får en liten utfordring ettersom kjedeskiftet kommer midt opp i Mammut-salget, men det skal vi klare å takle, sier Toril Arveng med et smil.

Sport Fotballbaner: Oppegård vs. Ski

Vil ikke dele banekapasitet med Oppegård

Til tross for kommunesammenslåingen om 50 dager og at Oppegård kommune bare har én kunstgressbane med vinterdrift i år mot fem kunstgressbaner med vinterdrift i Ski, vil nabokommunen ikke dele sin banekapasitet med oss. Les hele saken

Sport Vinterdrift av fotballbaner i Oppegård

– Dette er ikke Oppegård kommunes ansvar

Rådmann Monica Lysebo i Oppegård kommune henviser til Kolbotn idrettslag med spørsmål om hvorfor undervarmen på Sofiemyr kunstgress ikke er i drift. – Dette er ikke Oppegård kommunes ansvar, sier hun. Les hele saken

Til toppen