FOR EN GOD SAK: Eier av «Moonshine Custom Tattoo» Kristoffer Sørensen. og Christer Henriksen, her fotografert i forbindelse med en tidligere reportasje i Oppegård Avis, gleder seg til å bidra til den gode saken!
Nyheter
FOR EN GOD SAK: Eier av «Moonshine Custom Tattoo» Kristoffer Sørensen. og Christer Henriksen, her fotografert i forbindelse med en tidligere reportasje i Oppegård Avis, gleder seg til å bidra til den gode saken! (Foto: Yana Stubberudlien)

Tatoverer til inntekt for barnekreft-saken

Skal du utsmykke kroppen din med en vakker tatovering, kan du i tillegg gjøre det for en god sak denne helgen!

Å ta en tatovering er noe man gjør for livet, og det finnes uendelige ønsker om hvordan kroppene til folk her i Oppegård skal utsmykkes.

Dersom du går med planer om å forevige noe i huden din, så er førstkommende lørdag, den 10. februar, definitivt dagen du bør gjøre dette på, for da er du i tillegg til å bli fjong, også med på å støtte en god sak hos Moonshine Custom Tatto i Sønsterudveien 2B.

– Lørdag 10. februar arrangerer vi «Kroppskunst Mot Barnekreft» et årlig arrangement hvor vi samler inn penger til barn som er rammet av kreft ved å tatovere små motiv til 500,- stk hvor pengene går uavkortet til saken, forteller Kristoffer Sørensen, som er daglig leder ved det lokale tatoveringsstudioet i Kiwi-bygget i rundkjøringen i Sønsterudveien. 

At tilbudet er populært er det ingen tvil om. 26 kunder har allerede meldt seg opp til tatovering denne lørdagen. I tillegg til å bli tatovert, kan man også bidra med penger direkte til aksjonen denne lørdagen i studiet.

NB! Saken fortsetter under bildet!

FOR EN GOD SAK: Eier av «Moonshine Custom Tattoo» Kristoffer Sørensen. og Christer Henriksen, her fotografert i forbindelse med en tidligere reportasje i Oppegård Avis, gleder seg til å bidra til den gode saken! Foto: Yana Stubberudlien

Store penger samles inn

Det er i forbindelse med den internasjonale barnekreftdagen, som er den 15.februar, at denne aksjonen gjennomføres. Tatoveringsstudioer i hele nasjonen deltar i opplegget, og det er ikke første gangen dette blir arrangert. 

Les også: Enorm interesse for Frivilligbørs

I 2013 samlet aksjonen inn nesten 500.000 kroner. I 2014 kom det inn 470.000 kroner, og i 2017 ble det ny rekord, for da kom det inn svimlende 600.000 kroner!

VIktige bidrag til viktig sak

Moonshine Custom Tattoo er altså et av tatoveringsstudioene som er med på markeringen og som skal bidra. 

For hver tatovering de tar denne dagen med små motiv, går 500 kroner til inntenkt  for Barnekreftforeningen. Hvert studio har sine egne motiver, du kan se motivene  ved å kontakte studioet direkte.

Dermed er det bare å bidra til aksjonen, enten ved å tatovere deg eller ved å donere penger direkte. 

PS! Dersom du er i tvil om hvor du finner studioet, har du et kart her!

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen