KONTROLLERER: Politiet er på patrulje for å ta råkjørere, og dem er det tidvis mange av på E6.
Nyheter
KONTROLLERER: Politiet er på patrulje for å ta råkjørere, og dem er det tidvis mange av på E6. (Foto: Veronica Grude Docker)

Tatt for råkjøring på E6

Mistet lappen etter å ha sprengt fartsgrensene ved Taraldrud

I går kveld gikk det litt for fort for en bilfører på E6 ved Taraldrud. Politiet målte mannen til 131 kilometer i timen i 80-sonen.

Dette medførte førerkortbeslag, så heretter må føreren ta Apostlenes hester fatt, eller velge kollektivtransport. 

Kjørte også for fort

Dette er ikke den første råkjøringen på E6 den siste tiden. Lørdag den 10. februar reagerte politiet overfor en mannlig sjåfør i 20-årene som begikk flere trafikklovbrudd.

Mannen var ute og kjørte på E6 gjennom Nordbytunnelen, og tråkket for det første alt for hardt på gassen. 

Utrykningspolitiet målte mannen til 122 kilometer i timen i 90-sonen, og i tillegg foretok mannen en ulovlig forbikjøring på høyre side.

Les også: Innbruddsbølge på Myrvoll

Det ble en dyr kjøretur for annen. Han fikk et forenklet forelegg på hee 13.600 kroner og fikk tre prikker på førerkortet. 

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Kjører anleggsvannet fra Storebukta til Vestby

Etter krav fra Fylkesmannen ble det langvarige utslippet fra Storebukta-prosjektet til Kolbotnvannet stoppet onsdag forrige uke. Utbyggeren kjører nå anleggsvannet fra Storebukta til en lanbrukseiendom i Vestby hvor vannet oppbevares i en tett tank. Les hele saken

Nyheter Prisøkning fra 27. januar

Ruter øker billettprisene

Førstkommende søndag kommer den årlige prisendringen fra Ruter som innebærer en prisøkning på de fleste billettyper. Samtidig endres aldersgrensene for barn og ungdom slik at barn under seks år reiser gratis og ungdom betaler barnebillett frem til fylte 18 år. Les hele saken

Til toppen