SKUMMEL RUNDKJØRING: I rundkjøringa inn til Kolbotn sentrum ved Circle K ble en tenåring påkjørt i formiddag. (Bildet er fra 2010.)
Nyheter
SKUMMEL RUNDKJØRING: I rundkjøringa inn til Kolbotn sentrum ved Circle K ble en tenåring påkjørt i formiddag. (Bildet er fra 2010.) (Bilde: Google Maps)

Tenåring påkjørt

Kvinne i 80-årene kjørte på en tenåring ved Circle K i formiddag.

En mann i tenårene ble påkjørt ved Circle K på Kolbotn ved i formiddag, melder politiet på Twitter. Han ble kjørt til legevakt for sjekk. Bilføreren var en kvinne i 80-årene, og ble fratatt førerkortet i tiden saken er under etterforskning.

– Han har slått hodet, og mulig fått hjernerystelse, i tillegg til flere skrubbsår og smerter i låret, opplyser sambandsoperatør Thomas Sundvold i Follo-politiet. 

– Ulykken skal ha skjedd i et fotgjengerfelt, og i følge forklaringer fra fornærmede og vitner, skal bilen ha saknet ned før fotgjengerfeltet, hvorpå fornærmede begynte å gå over, før så å gitt fart igjen, og dermed truffet tenåringen. 

Sundvold sier at sjåføren er å anse som uskadd. 

Les også: Dobbelt så mye helikopterstøy

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Skiftende vær skaper ujevnheter på underlaget

Bare to uker etter åpningen måtte plastisbanen på Kolbotn repareres og stenges. "Vanskelige værforhold. Vi oppfordrer til ikke å bruke banen. Skiftende vær skaper ujenvheter på underlaget", informerte kommunen mandag morgen. Les hele saken

Nyheter Krafttak mot kreft 2019

Sikret tredjeplass i Follo

Seks videregående skoler i Follo har samlet inn nesten en halv million kroner til kreftsaken. Elevene fra Roald Amundsen videregående skole har fått til imponerede resultat også i år. Les hele saken

Til toppen