TRAFIKKTRIO: Jon Eivind Gullord, Eli Pettersson, og Andreas Hagen Johansen er trioen bak Think Trafikk, som før var SG Trafikkskole. Med fulle ordrebøker går det strake veien for denne gjengen! Gullord har jobbet som skuespiller store deler av livet, men ble ansatt her i fjor høst. – Det flotte er å få jobbe én til én, sier han, og stortrives som trafikklærer. Andreas er ny sjef på huset, etter å ha vært ansatt hos SG i åtte år.
Nyheter
TRAFIKKTRIO: Jon Eivind Gullord, Eli Pettersson, og Andreas Hagen Johansen er trioen bak Think Trafikk, som før var SG Trafikkskole. Med fulle ordrebøker går det strake veien for denne gjengen! Gullord har jobbet som skuespiller store deler av livet, men ble ansatt her i fjor høst. – Det flotte er å få jobbe én til én, sier han, og stortrives som trafikklærer. Andreas er ny sjef på huset, etter å ha vært ansatt hos SG i åtte år. (Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)

Tenker i nye baner

SG Trafikkskole kjører nye veier, og er nå blitt Think Trafikk!

Hos både Arne Gran og Svein Grønsleths trafikkskole har mang en nervøs Oppegård-ungdom sittet og pugget vikepliktreglene.

Og det skal vi fortsette med, selv om navn og eier skiftes. Skru på frontlysene for Think Trafikk!

Naturlig overgang

HISTORIE: Dette er nå blitt Think Trafikk. Foto: Synnøve Sundby Fallmyr

– Det har vært en naturlig overgang, forklarer eier, daglig leder og trafikklærer Andreas Hagen Johansen.

Han har vært ansatt i SG Trafikkskole siden 2010, og tok selv lappen der! Johansen sier det har ligget lenge i kortene at han skulle ta over, så det er ingen overraskelse.

Les også: Eventyrlige kollektiv-tall for Ruter i 2017

I tråd med nytt navn, skal de jobbe med en profileringsendring.

– Siden Svein Grønsleth ikke er her mer, var det naturlig med en profileringsendring. Vi har skiftet navn, logo, og skal bli mer synlige i sosiale medier. Men utenom det, er det ikke så mye som skal endres. Vi er fornøyde med hvordan vi gjør det, forklarer 35-åringen.

Saken fortsetter under bildet.

TENKER NYTT: Trafikktrioen vil fortsette å tilby det samme som før, men skal gjennomgå en liten profileringsendring i forbindelse med sitt nye navn og eier.. Foto: Synnøve Sundby Fallmyr

Historiske lokaler

Med seg på laget har han tidligere skuespiller og nå trafikkskolelærer Eivind Gollord og kundekonsulent Eli Petterson. Eli tar seg av seg administrative, mens Eivind og Andreas tar seg av undervisningen og kjøreopplæringen.

Kjendiselgene EL-sker e-Golfen og hagehekken!

Sammen viderefører de en historie om trafikkopplæring som har vært i dette lokalet i flere tiår. Før SG Trafikkskole kom hit i 2001, var det Arne Grans trafikkskole som hadde base her helt siden 70-tallet.

Saken fortsetter under bildet.

HISTORISKE LOKALER: I disse lokalene har det vært trafikkskole siden 70-tallet. Først Arne Grans trafikkskole, deretter Svein Grønsleths trafikkskole, og nå Think Trafikk. Foto: Synnøve Sundby Fallmyr

Eneste i Follo med gratis ledsagerkurs

Think Trafikk er også eneste trafikkskole i Follo som tilbyr gratis ledsagerkurs!

Det betyr at alle som skal sitte i passasjersetet til den nye trafikanten og holde seg fast med hjertet i halsen, kan komme på ledsagerkurs.

Les også: – Jeg har byttet ut tog med elbil

– Folk har så mange spørsmål! Det er mye som har endret seg og mye som må friskes opp siden foreldrene selv lærte å kjøre, smiler Gullord.

Dette er et populært tilbud som er et viktig bidrag i trafikksikkerheten, mener de.

LAKKEN MIN ER GRÅ: Nytt navn, ny bil! Andreas H. Johansen er nå både daglig leder, eier og trafikklærer, og gleder seg til en ny epoke i trafikkskolens historie. Foto: Synnøve Sundby Fallmyr

 

Andre trafikkskoler i Oppegård er Follo Trafikkteam Trafikkskole, Driving Trafikkskole, Oppegård Trafikkskole, og Kolbotn Trafikkskole.

 

Nyheter

Vil redusere åpningstiden for lokal daglegevakt i Oppegård

Åpningstiden for daglegevakten i Oppegård kommune foreslås redusert med fire timer per døgn. Fra klokken 16:00 til klokken 08:00 i hverdager blir du henvist til Ski kommunale legesenter. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

Kommunen kjøpte ulovlige midler til vedlikehold av plastisbanen

Kommunen har kjøpt to typer vedlikeholdsmidler for å vaske og polerere plastisbanen med. Etter en drøy måned viser det seg at begge midler er ulovlige. Kommunen stanser nå vedlikehold av plastisbanen. Les hele saken

Til toppen