FANTASTISK GOD FOTOGRAF: Thomas Telstø Hysværs bilde er nå å se på fronten av årets Oppegård-akevitt.
Kultur
FANTASTISK GOD FOTOGRAF: Thomas Telstø Hysværs bilde er nå å se på fronten av årets Oppegård-akevitt. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

Thomas sitt festbilde pryder etiketten

Leserne av oavis.no var klare i sin dom, og stemte lokalfotograf Thomas Telstø Hysværs fantastiske fyrverkeribildet helt til topps!

Flere hundre lesere på oavis.no stemte over totalt fem bilder som var med i konkurransen om å bli etiketten på den nye Oppegård-akevitten. 

SLIK SER DEN UT: Det går fortsatt noen uker til den kommer i butikkhyllene, men den ser bra ut!
SLIK SER DEN UT: Det går fortsatt noen uker til den kommer i butikkhyllene, men den ser bra ut! Foto: Anders Nordheim Dahl

Etter en stor avstemning på nye oavis.no, er etikettbildet til den nye Oppegård-akevitten valgt, og valget falt på jubileumsfyrverkeri-bildet til lokalfotograf Thomas Telstø Hysvær fra nyttårsaftensfeiringen som innledet jubileumsåret.

– Det er klart at det er stas at bildet mitt ble valgt. Det er en stor honnør til meg som fotograf, og jeg synes det ser kjempebra ut, sier fotografen selv, mens han bivåner etiketten på den andre generasjonen med lokalakevitt for første gang.

Fotograferte mens andre festet

Bildet som pryder etiketten ble til da kommunen svidde av storfyrverkeriet på nyttårsaften i fjor, da kommunen feiret sine første hundre år som egen kommune.

– Mens hele kommunen og familien sto nede på torget og feiret, sto jeg parat med mitt Canon 5D ved siden av ungdomskafeen ved siden av rådhuset. Jeg skulle gjerne opplevd mer av feiringen, men bildet var verdt det, gliser Telstø Hysvær.

Bildet falt i smak, og nå vil det altså bli å se på etiketten til de snaut fire tusen flaskene med Oppegård-akevitt som skal rulles ut i pol-hyllene i begynnelsen av november.

PS! Saken fortsetter under bildet!

STOLTE: Torleif Bjøntegaard i Landstormen (t.v.), Vebjørn Aarflot fra Tårnhuset og fotograf Thomas Telstø Hysvær viser frem etiketten på Oppegård-akevitten.
STOLTE: Torleif Bjøntegaard i Landstormen (t.v.), Vebjørn Aarflot fra Tårnhuset og fotograf Thomas Telstø Hysvær viser frem etiketten på Oppegård-akevitten. Foto: |

Er også stolt

En annen som er stolt, er Vebjørn Aarflot ved Tårnhuset.

– Dette bygget er et signaturbygg som de fleste forbinder med Oppegård. Det er et flott bygg, og det er klart at det er stas for oss at dette bildet åryder akevitten, sier Aarflot.

Naturlig nok skal lanseringsfesten for akevitten legges til Tårnhuset, og nå skal det planlegges godt. Den festen kan du også være med, for vi i Oppegård Avis skal selvfølgelig dele ut VIP-billetter til lanseringsfesten. Følg med!

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen