FORNØYD: Senterleder Marianne Thoresen-Larsen gleder seg til å feire senterets tiårsjubileum!
Nyheter
FORNØYD: Senterleder Marianne Thoresen-Larsen gleder seg til å feire senterets tiårsjubileum! (Foto: Anders Nordheim Dahl)

Ti år med shoppingglede

I år fyller Kolbotn Torg ti år, og senterleder Marianne Thoresen-Larsen byr på nye butikker, overraskelser og heidundrandes bursdagsfest!

Det er snart ti år siden dørene åpnet for første gang, og siden den gang har det blitt handlet for hundrevis av millioner kroner på Kolbotn Torg. Det som en gang var et samfunnshus og noen enkle butikker, har blitt til et høyt elsket nærsenter for alle i Oppegård, og kommunens største arbeidsplass, forruten kommunen selv.

Og senteret står sterkt foran jubileumsåret, skal vi tro senterleder Marianne Thoresen-Larsen.

Les også: Se bildene fra fakkelmarkeringen på Tårnåsen

– Vi hadde en liten vekst i fjor med en omsetning på 689,5 millioner kroner mot 686 millioner i 2016, så vi endte på plussiden og det er vi kjempefornøyd med. Vi merker stor glede fra kundene våre over at vi er her, og vi opplever at folk støtter oss og ønsker å handle lokalt. De setter enkelt og greit pris på senteret, sier Thoresen-Larsen fornøyd.

NB! Saken fortsetter under bildet!

SISTE BUTIKK INN: Say Cheese har vært en knallsuksess, og er den sist etablerte butikken på torget. Her står Fride Hovde Hoff (26) fra Greverud og selger kvalitetsoster til forbipasserende på Kolbotn Torg. Foto: Anders Nordheim Dahl

Ikke plass

Selv om det er slik at senteret ikke kan tilby «alt» som man kanskje trenger, er senterlederen overbevist om at folk setter pris på tilbudet som er der.

Les også: Økning for Kolbotn Torg i fjor

– Det er ikke plass til å bygge ut senteret utover det arealet vi har her i dag, og vi forsøker å utnytte hver eneste kvadratmeter. Det er alltid en utfordring å få til det beste tilbudet ut fra de forrutsettingene vi har, men butikkmiksen vår og utvalget vi har av forretninger er svært godt med tanke på størrelsen på senteret, selv om man selvfølgelig alltid kunne ønsket seg ett og annet i tillegg, sier hun.

NB! Saken fortsetter under bildet!

KOMMER SNART: I 2018 kommer blant annet O'Learys til senteret. Foto: Anders Nordheim Dahl

Nyetableringer

Når senteret nå går inn i sitt tiende år, er det naturlig med noen forandringer. Noen av leiekontraktene går ut, og noen fortsetter videre, mens andre legger ned og nye kommer til.

I år forsvinner blant annet Bik Bok, Felleskjøpet og Ocean Home, mens det kommer nye krefter til. Blant annet skal det etableres en ny, gigantisk sportsrestraurant i form av kjeden O´Learys på senteret, og Fast On bilpleie åpner allerede i midten av januar.

Les også: Møt eierne av O'Learys på Kolbotn

– Vi har flere, spennende ting på gang, og avslører disse så snart avtalene er i boks.
Det kommer flere nye konsepter inn her som kundene kan glede seg til, sier Thoresen-Larsen lurt.

NB! Saken fortsetter under bildet!

VÅRT KJØPESENTER: Kolbotn Torg er kommunens største arbeidsplass og handels-kraftsenter. Foto: Anders Nordheim Dahl

Fest

Når senteret nå fyller ti år, blir det selvfølgelig fest!

Les også: Mann forgiftet av metanol - politiet advarer

– Vi har valgt å legge jubileumsfesten til begynnelsen av mai, siden mai er en festmåned, selv om selve jubileet er i august. I tillegg til dette blir det både Bondens Marked, Black Friday, julegrantenning, Sjørøverfest og Walk Of Love, for å nevne noe, i jubileumsåret. Kolbotn Torg skal være en møteplass hvor ting skjer og folk skal møtes, og det vil nok kundene merke også i jubileumsåret, sier hun.

FORNØYD: Senterleder Marianne Thoresen-Larsen gleder seg til å feire senterets tiårsjubileum! Foto: Anders Nordheim Dahl

 

Sport Kunstgress på Østre Greverud

– Banen er isete og helt ubrukelig til fotball

De siste to ukene er flere fotballtreninger på kunstgressbanen på Østre Greverud blitt avlyst og nå har de første kampene mot andre lag også blitt avlyst. Alt på grunn av at undervarmen ikke virker. Fotballmiljøet er frustrert. Les hele saken

Til toppen