RYKKET: Politiet rykket i formiddag ut til et branntilløp i Skiveien.
Nyheter
RYKKET: Politiet rykket i formiddag ut til et branntilløp i Skiveien. (Bilde: Veronica Grude Docker)

Tilløp til brann i Skiveien

Politi og brannvesen rykket ut til en leilighet i Skiveien i formiddag, etter melding om røykutvikling fra boligen.

Klokken 10.02 i formiddag fikk politiet inn en melding om røyk fra en enebolig i Skiveien. Det skal ha vært en tørrkokt kjele i en lielgihet i boligen som har forårsaket røyken, i følge politiet. En feier som jobbet på stedet oppdagen røykutviklingen og kontaktet nødetatene. 

Les også: Brann i Oppegårdveien

– En feier var på stedet og oppdaget det her, det var snakk om en tørrkokt kjele som sto på ovnen, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Leif Olav Holten.

Feieren ble sjekket på stedet av ambulansepersonell, men er i god behold.

BRANNTILLØP: Politiet fikk melding om en tørrkokt kjele i en bolig i Skiveien, men kan ikke opplyse hvor i Skiveien dette fant sted. 
BRANNTILLØP: Politiet fikk melding om en tørrkokt kjele i en bolig i Skiveien, men kan ikke opplyse hvor i Skiveien dette fant sted.  Foto: Yana Stubberudlien

Ingen dramatikk

Politiet opplyser om at det ikke var  noen tilstede i leiligheten da de ankom.

– Det blir opprettet en sak fra vår side, men så blir det opp til påtalemyndigheten å bestemme hvorvidt det skal gis bøter eller ikke, sier Holten.

Les også: Alvorlig arbeidsulykke på Kolbotn

Det var ingen stor dramatikk, og ifølge Holten var brannvesenet allerede på stedet da politiet kom, og i full gang med å lufte ut av leiligheten.

Nyheter Rådhuskvartalet

Dette mener politikerne om salget av rådhuskvartalet

Oppegård Avis har spurt lokalpolitikerne om rådhuskvartalet bør selges, ikke selges eller selges delvis, og hvilke formål rådhuset og rådhusparken kan brukes til hvis de forblir i kommunal eie. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Til toppen