HER SKJEDDE DET: Trafikkuhellet skjedde i sørgående retning på Skiveien, ikke langt fra Sofiemyr stadion.
Nyheter
HER SKJEDDE DET: Trafikkuhellet skjedde i sørgående retning på Skiveien, ikke langt fra Sofiemyr stadion. (Foto: Anders Nordheim Dahl)

To biler av veien på Sofiemyr

Føk rett av veien på glatta i morgentimene ikke langt fra Sofiemyr stadion.

I morgentimene i dag, tirsdag den 23. januar, havnet to biler utfor veien langs Kongeveien, ikke langt fra avkjøringen til Sofiemyr stadion i sørgående retning. 

Hva som er årsaken til hendelsen er uklart. Det som trolig er snakk om utforkjøringer, førte i morgentimene til lange køer og kork langs veien i begge retninger.

Les også: Storkontroll på Svartskog

Det er mildt og lett snøvær på Sofiemyr i morgentimene, så veiene er glatte. Kjør forsiktig.

Veien ble åpnet igjen rundt klokken 09.00. Ingen ble skadet i uhellet.

NB! Saken fortsetter under bildet!

HER SKJEDDE DET: Trafikkuhellet skjedde i sørgående retning på Skiveien, ikke langt fra Sofiemyr stadion. Foto: Anders Nordheim Dahl

Ikke første den siste tiden

Uhellet er ikke den første langs veien den siste tiden. Da snøværet kom på natt til tirsdag og tirsdag formiddag, føk en buss ut av veien bare få hundre meter bortenfor der dagens uhell skjedde.

Les også: Buss av veien på Sofiemyr

Bussen ble stående ute i grøftekanten med det venstre fronthjulet i været, og det tok mange timer før den ble trukket opp av grøftekanten. 

Kjør forsiktig!

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen