HER SKJEDDE DET: Trafikkuhellet skjedde i sørgående retning på Skiveien, ikke langt fra Sofiemyr stadion.
Nyheter
HER SKJEDDE DET: Trafikkuhellet skjedde i sørgående retning på Skiveien, ikke langt fra Sofiemyr stadion. (Foto: Anders Nordheim Dahl)

To biler av veien på Sofiemyr

Føk rett av veien på glatta i morgentimene ikke langt fra Sofiemyr stadion.

I morgentimene i dag, tirsdag den 23. januar, havnet to biler utfor veien langs Kongeveien, ikke langt fra avkjøringen til Sofiemyr stadion i sørgående retning. 

Hva som er årsaken til hendelsen er uklart. Det som trolig er snakk om utforkjøringer, førte i morgentimene til lange køer og kork langs veien i begge retninger.

Les også: Storkontroll på Svartskog

Det er mildt og lett snøvær på Sofiemyr i morgentimene, så veiene er glatte. Kjør forsiktig.

Veien ble åpnet igjen rundt klokken 09.00. Ingen ble skadet i uhellet.

NB! Saken fortsetter under bildet!

HER SKJEDDE DET: Trafikkuhellet skjedde i sørgående retning på Skiveien, ikke langt fra Sofiemyr stadion. Foto: Anders Nordheim Dahl

Ikke første den siste tiden

Uhellet er ikke den første langs veien den siste tiden. Da snøværet kom på natt til tirsdag og tirsdag formiddag, føk en buss ut av veien bare få hundre meter bortenfor der dagens uhell skjedde.

Les også: Buss av veien på Sofiemyr

Bussen ble stående ute i grøftekanten med det venstre fronthjulet i været, og det tok mange timer før den ble trukket opp av grøftekanten. 

Kjør forsiktig!

Sport Kunstgress på Østre Greverud

– Banen er isete og helt ubrukelig til fotball

De siste to ukene er flere fotballtreninger på kunstgressbanen på Østre Greverud blitt avlyst og nå har de første kampene mot andre lag også blitt avlyst. Alt på grunn av at undervarmen ikke virker. Fotballmiljøet er frustrert. Les hele saken

Til toppen