KOLLISJON: Lørdag formiddag kolliderte to biler på Gamle Mossevei, da en av bilene fikk en skrens i en sving.
Nyheter
KOLLISJON: Lørdag formiddag kolliderte to biler på Gamle Mossevei, da en av bilene fikk en skrens i en sving. (Politiet)

To biler involvert i bilulykke ved Gjersjøen

På formiddagen lørdag 11. november var to personbiler involvert i en ulykke på Gamle Mossevei.

Lørdag formiddag, 11. november, kolliderte to biler med hverandre på Gamle Mossevei. Veibanen skal ha vært glatt, og ulykken skjedde 200 meter syd for Villa Sandvigen. Det var til sammen tre voksne og to barn involvert i ulykken, men ingen ble kritisk skadet. 

– Den ene bilen ser ut til å ha fått en skrens i en sving og mistet kontroll over bilen og kollidert med motgående bil. Fører av den motgående bilen ble kjørt til Ahus med brystsmerter for sjekk, sier Børge Løge, operasjonsleder i Øst politidistrikt.   

Les også: Beruset dame kjørte i autovernet

Den som mistenkes for å ha mistet kontrollen er en mann i 40-årene fra Oppegård. Føreren av denne bilen ble kjørt til Oslo legevakt for en sjekk, opplyser politiet. 

Det er 60- sone på denne strekningen av veien, og glatt veibane skal, ifølge politiet, være årsaken til at føreren mistet kontroll over bilen.  

Kultur Inviterer til garasjegalleri

Viser frem grenseløse naturfantasier

Kolbotn-kunstneren Astrid Runde Saxegaard inviterer alle til sitt garasjegalleri i Furukollveien klokken 19:00 førstkommende fredag. Denne gangen viser hun frem naturfantasiene til billedkunstneren Camilla J. Erøy. Les hele saken

Til toppen