Utbrent container ved Fløysbonn skole.
Nyheter
Utbrent container ved Fløysbonn skole. (Bilde: Peder Blümlein)

To konteiner-branner i natt

I natt rykket politiet og brannvesenet ut til to konteiner-branner ved Fløysbonn og Sofiemyrtoppen skoler. Ungdommer ble sett løpende fra åstedet.

– Brannen ble varsler 03:50 i natt. Vi fikk melding at det brenner i to papirkonteinere og det var blitt observert ungdommer løpende fra åstedet, forteller operasjonsleder Magnar Tinjar i politiet i Follo.

Tilgjengelige politipartuljer ble satt inn sammen med Brannvesenet. De fikk fort kontroll på brannen, og den spredte seg ikke til skolebyggene i nærheten.

Les også: Hvem eier denne mystiske bilen?

Kriminalavdelingen er på saken

Vaktmesteren på Fløybonn og Sofiemyrtoppen Skoler satte sperrebånd rundt konteeinerne og skolene har kontaktet konteiner-selkapet om å få de utbrente erstattet med nye.

Les også: Svenske råkjørte på E6

– Nå er det kriminalavdelingen i politiet som har tatt over saken, og jobber fra vitneobservasjoner. Det er de som følger etterforsksningen videre, forteller Tinjar. 

Det er ingen mistenkte i saken og det jobbes kun ut fra vitneobservasjoner gjort av naboene. 
Papiret i containerne ble aske.

Papiret i som var i de to containerne ble til aske. Brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen før den spredte seg til bygningene rundt.
Foto: Peder Blümlein

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Skiftende vær skaper ujevnheter på underlaget

Bare to uker etter åpningen måtte plastisbanen på Kolbotn repareres og stenges. "Vanskelige værforhold. Vi oppfordrer til ikke å bruke banen. Skiftende vær skaper ujenvheter på underlaget", informerte kommunen mandag morgen. Les hele saken

Til toppen