Utbrent container ved Fløysbonn skole.
Nyheter
Utbrent container ved Fløysbonn skole. (Bilde: Peder Blümlein)

To konteiner-branner i natt

I natt rykket politiet og brannvesenet ut til to konteiner-branner ved Fløysbonn og Sofiemyrtoppen skoler. Ungdommer ble sett løpende fra åstedet.

– Brannen ble varsler 03:50 i natt. Vi fikk melding at det brenner i to papirkonteinere og det var blitt observert ungdommer løpende fra åstedet, forteller operasjonsleder Magnar Tinjar i politiet i Follo.

Tilgjengelige politipartuljer ble satt inn sammen med Brannvesenet. De fikk fort kontroll på brannen, og den spredte seg ikke til skolebyggene i nærheten.

Les også: Hvem eier denne mystiske bilen?

Kriminalavdelingen er på saken

Vaktmesteren på Fløybonn og Sofiemyrtoppen Skoler satte sperrebånd rundt konteeinerne og skolene har kontaktet konteiner-selkapet om å få de utbrente erstattet med nye.

Les også: Svenske råkjørte på E6

– Nå er det kriminalavdelingen i politiet som har tatt over saken, og jobber fra vitneobservasjoner. Det er de som følger etterforsksningen videre, forteller Tinjar. 

Det er ingen mistenkte i saken og det jobbes kun ut fra vitneobservasjoner gjort av naboene. 
Papiret i containerne ble aske.

Papiret i som var i de to containerne ble til aske. Brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen før den spredte seg til bygningene rundt.
Foto: Peder Blümlein

Sport Kunstgress på Østre Greverud

– Banen er isete og helt ubrukelig til fotball

De siste to ukene er flere fotballtreninger på kunstgressbanen på Østre Greverud blitt avlyst og nå har de første kampene mot andre lag også blitt avlyst. Alt på grunn av at undervarmen ikke virker. Fotballmiljøet er frustrert. Les hele saken

Til toppen