MYE Å LIKE HER: Kolbotn stasjon kan mildt sagt bli enda mer allsidig dersom det nå blir et begravelsesbyrå i tillegg til mat-tilbudet som er i bygget.
Nyheter
MYE Å LIKE HER: Kolbotn stasjon kan mildt sagt bli enda mer allsidig dersom det nå blir et begravelsesbyrå i tillegg til mat-tilbudet som er i bygget. (Bilde: Thomas N. Witsø-Bjølmer)

Togbilletter, sushi, kebab og kister

Ingen skal si at Kolbotn stasjon ikke kan bli et sted med alt fra både liv til død. Nå ønsker et begravelsesfirma å flytte inn.

Kolbotn stasjon er ikke bare tog og pendling. Det er også sushibar der, og i det siste har det også blitt etablert en restaurant med alt fra pizza til kebab med mer.

Nå ser det ut til at stasjonen kanskje også kan romme et begravelsesbyrå!

Begravelsesbyrå

Rom Eiendom ved Jernbaneverket er nå i forhandlinger om de ledige arealene i andre etasje til stasjonsbygningen på Kolbotn. Det er et begravelsesbyrå som ønsker å flytte inn i de ledige lokalene,

ifølge brevet sendt til kommunen for to uker siden. Begravelsesbyrået ønsker å ha kontorlokaler og møterom i stasjonens andre etasje, med utstillinger av gravstener og annet.

Det er kun en ansatt som skal ha fast arbeidsplass på stedet.

Ifølge brevet blir det etablert lokaler for næringsformål. Bygningsmessig vil det dreie seg om innvendig oppussing eller små innredningsarbeider.

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen